Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Ισλαμιστής καθηγητής πανεπιστημίου: "Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ κατά των λευκών ρατσιστών ΔΕΝ είναι ΑΝΗΘΙΚΗ"...


Ο Mohammed Abed, μουσουλμάνος καθηγητής ηθικής, κοινωνικής και πολιτικής φιλοσοφίας και κλασσικής ισλαμικής φιλοσοφίας στο CA University, προκάλεσε σάλο το τελευταίο διάστημα με μια άποψη που διατύπσε το 2006 σε μια εργασία.
Ο Abed σε μια εργασία του για τις γενοκτονίες υποστηρίζει ότι η γενοκτονία των λευκών ρατσιστών είναι... «ηθικά απαιτούμενη».
Συγκεκριμένα, ισχυρίζεται ότι μερικές φορές απλά πρέπει να... διαπράττεται γενοκτονία για να σώσει τον κόσμο από τους κακούς ανθρώπους, όπως για παράδειγμα τους λευκούς ρατσιστές.
Η άποψη αυτή διατυπώθηκε στην διδακτορική του διατριβή, στην οποία καταλήγει ότι η γενοκτονία δεν είναι πάντοτε ανήθικη.
Φυσικά ο εν λόγω καθηγητής δεν είναι λευκός, οπότε δεν θα υπάρξει δημόσια διαπόμπευση, αλλά το περιστατικό θα περάσει στα ψηλά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου