Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Τι λέει η αστυνομία για τον 16χρονο αναρχικό που τραυματίστηκε προσπαθώντας να γλιτώσει τη σύλληψη. ΣΤΟΙΧΗΜΑ 1: Οι αστυνομικοί θα βρούν τον μπελά τους! ΣΤΟΙΧΗΜΑ 2: ΠΟΡΕΙΑ κουκουλοΦΛΩΡΩΝ για την απελευθέρωσή του. ΣΤΟΙΧΗΜΑ 3: ΟΛΟΣ ο ΣΥΡΙΖΑ στο πλευρό του.


Αποτέλεσμα εικόνας για 16χρονο που τραυματίστηκε προσπαθώντας να γλιτώσει τη σύλληψη
Έρευνα για το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ένας 16χρονος στην προσπάθειά του να διαφύγει της σύλληψής του παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών....
Η ανακοίνωση της αστυνομίας: 
«Την 04.30’ ώρα (17-9-2017), συνελήφθη στα Εξάρχεια 16χρονος ημεδαπός, για τη συμμετοχή του σε επεισόδια, σε βάρος αστυνομικών.
Κατά τη μεταγωγή του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και έμπροσθεν του κτιρίου (Λ. Αλεξάνδρας και Δημητσάνης), ο συλληφθείς απώθησε αιφνιδιαστικά τον έναν από τους δύο αστυνομικούς, που τον συνόδευαν και ετράπη σε φυγή. Στην προσπάθειά του να διέλθει το ρεύμα ανόδου της Λ. Αλεξάνδρας προς την Λ. Κηφισίας, παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, οδηγούμενο από 32χρονο ημεδαπό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.
Οι αστυνομικοί κάλεσαν άμεσα σταθμό Ε.Κ.Α.Β., που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε σε Νοσοκομείο, που νοσηλεύεται.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, στην οποία θα υποβληθεί η σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, ενώ για το τροχαίο ατύχημα διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών.
Για το περιστατικό διατάχθηκε διοικητική διερεύνηση».
Ο νεαρός νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΚΑΤ μετά από επιληπτική κρίση που υπέστη. Ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα σε κάτω άκρο, οστά του προσώπου και πλευρά. Αρχικά η κατάστασή του ήταν σταθερή, ωστόσο ένα επιληπτικό επεισόδιο ανάγκασε τους γιατρούς να τον διασωληνώσουν.
Ο νεαρός συνελήφθη στις 04:00 τα ξημερώματα της Κυριακής κατά τη διάρκεια εκδήλωσης επιθέσεων από ομάδες κουκουλοφόρων εναντίον αστυνομικών στη Χαρ. Τρικούπη και στη συμβολή των Πατησίων με την οδό Τοσίτσα.
Ο 16χρονος οδηγήθηκε με περιπολικό στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, προκειμένου να μεταφερθεί στην αρμόδια υπηρεσία για το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς ισχυρισμούς, όταν βγήκε από το περιπολικό, παρότι φορούσε χειροπέδες, απώθησε τους αστυνομικούς και άρχισε να τρέχει διασχίζοντας κάθετα τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όταν στη συμβολή με την οδό Δημητσάνας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κηφισίας, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο. Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή, με τον νεαρό να εκτινάσσεται και να προσκρούει με σφοδρότητα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, έχοντας υποστεί κατάγματα στο πόδι, στο πρόσωπο και τα πλευρά. Στο νοσοκομείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις υπό το φόβο αντιδράσεων από τον αντιεξουσιαστικό χώρο.
Σε κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου γίνεται λόγος για αστυνομική βία: «Κατά τις 5 τα ξημερώματα κρατούμενος (για άγνωστο λόγο) την ώρα που μεταφερόταν στη ΓΑΔΑ δεμένος πισθάγκωνα ξέφυγε από τον αστυνομικό έλεγχο και προσπάθησε να διασχίσει την Αλεξάνδρας. Τότε τον χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο στο ρεύμα προς Κηφισίας με αποτέλεσμα να σπάσουν τα δυο του πόδια και να έχει εμφανέστατα τραύματα στο κεφάλι. Οι αστυνομικοί που ήταν υπεύθυνοι για τη φύλαξή του αρνούνταν να του βγάλουν χειροπέδες παρά τις εκκλήσεις των περαστικών, παρότι ήταν αδύνατο να κινηθεί λόγω των τραυμάτων του, ενώ την ίδια στιγμή αρνούνταν κατηγορηματικά να του προσφέρουν νερό λέγοντας χαρακτηριστικά “καλά να πάθεις, αυτό σου άξιζε”».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου