Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΡΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Δε μας φτάνουν τα βάσανά μας, έχουμε και τα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ μαχαιρώματα των λάθρο. ΑΝΑΣΤΑΤΗ η Πάτρα με 2 μαχαιρωμένους σε κρίσιμη κατάσταση

Η αμοιβή Αφγανού διακινητή η αιτία των επεισοδίων στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας
Η αμοιβή Αφγανού διακινητή λαθρομεταναστών η αιτία των επεισοδίων στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας. Σε επιφυλακή βρισκόταν όλη τη νύχτα η ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να αποτρέψει νέα σύρραξη μεταξύ λαθρομεταναστών στην Ακτή Δυμαίων, μετά τα επεισόδια χθες το απόγευμα και το βράδυ, κατά τα οποία δύο άτομα μεταφέρθηκαν μαχαιρωμένα στο νοσοκομείο σύμφωνα...
με το patrastimes.gr.
Όλα ξεκίνησαν όταν εμφανίστηκε στην παραλιακή διακινητής, αφγανικής υπηκοότητας, ο οποίος απαίτησε χρήματα για να τους «επιτρέψει» να πλησιάσουν στην περίφραξη του λιμανιού.
Ακολούθησαν συμπλοκές μεταξύ λαθρομεταναστών που μένουν στον Λαδόπουλο και άλλων που μένουν στην ΑΒΕΞ, με απολογισμό δύο άτομα να μαχαιρωθούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.
Ο δράστης που μαχαίρωσε τον ένα αλλοδαπό, στη δεύτερη συμπλοκή που έγινε μετά τις 10.00 το βράδυ, συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου