Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Άγριο ξύλο μεταξύ Πακιστανών λαθρεμπόρων τσιγάρων στο κέντρο Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Άγριο επεισόδιο με ξυλοδαρμό σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην αγορά στην αγορά "Καπάνι", στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.  Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, στη συμπλοκή συμμετείχαν 15 αλλοδαποί που δραστηριοποιούνται στην εμπορία λαθραίων τσιγάρων....
 

Τέσσερις Πακιστανοί αποπειράθηκαν να κλέψουν κούτες με τσιγάρα από φορτηγάκι που βρισκόταν στο σημείο. Έγιναν αντιληπτοί από 11 ομοεθνείς τους και ξέσπασε συμπλοκή. Κατά τη συμπλοκή τα τρία από τα τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν.  

Ένας από αυτούς δέχθηκε χτυπήματα με σιδερολοστό στο κεφάλι και διεκομίσθηκε στο νοσοκομείο.  

Στο σημείο έσπευσε αστυνομική δύναμη, όμως οι δράστες είχαν διαφύγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου