Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΛΑΜΑ! Κομματόσκυλο ΣΥΡΙΖΑ και Βερναρδάκης πίσω από τη μαϊμού εταιρία δημοσκοπήσεων CommonView

Που έβγαλε την περίεργη δημοσκόπηση με τον ΣΥΡΙΖΑ να κλείνει την ψαλίδα

Του Μιχάλη Χαιρετάκη

Τις τελευταίες ημέρες μια περίεργη δημοσκόπηση είδε το φώς της δημοσιότητας.
Η δημοσκόπηση αυτή φέρνει τον ΣΥΡΙΖΑ σε μικρή απόσταση απο την αξιωματική αντιπολίτευση σα να μην έχει εισπράξει οποιαδήποτε φθορά απο τα τελευταία γεγονότα του καλοκαιριού (φωτιές, πετρελαιοκηλίδα) που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα μπορούσαν να αποτελέσουν αφορμή για πολιτική κρίση.

Η δημοσκόπηση ανήκει σε μια "ομάδα νέων επιστημόνων", χωρίς άλλα στοιχεία, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της www.commonview.gr ή www.commonview.org

"Είμαστε μια ομάδα νέων επιστημόνων από διάφορα επιστημονικά πεδία όπως της πληροφορικής, της στατιστικής, των κοινωνικών και πολιτικών επιστημών και της επικοινωνίας, με πλούσια εμπειρία του καθενός και της καθεμιάς στον τομέα τους.

Έχοντας υπόψη τα μεθοδολογικά προβλήματα, και όχι μόνο, που αντιμετωπίζει η κοινωνική έρευνα στη Ελλάδα φιλοδοξούμε την επιτυχή εφαρμογή και υλοποίηση νέων ερευνητικών εργαλείων τα οποία θα δώσουν απαντήσεις σε πολλά ζητήματα που έχουν απασχολήσει κατά καιρούς όσους ασχολούνται με την κοινωνική έρευνα.

Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας διαδικτυακής πύλης η οποία θα προσφέρει διεπιστημονικές και σύνθετες προσεγγίσεις για την ανάλυση των στάσεων και των τάσεων που αναπτύσσονται."

Φυσικά δεν υπάρχει ούτε διεύθυνση, ούτε τηλέφωνο επικοινωνίας πέρα από τα στοιχεία του καταχωρητή και τα παρακάτω στοιχεία dns, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται 2 email επικοινωνίας.



Το πρώτο απο τα 2 emails το συναντάμε επίσης με μια γρήγορη αναζήτηση και στην παρακάτω δημοσίευση και όπως φαίνεται ανήκει στον κο Στέργιο Τσιαφούλη, ο οποιος όπως διαβάζουμε είναι εργαζόμενος στο Υπουργείο Εσωτερικών, ενώ στην ιστοσελίδα του υπουργού επικρατείας υπάρχει συνεργάτης του με το ίδιο ακριβώς σπάνιο ονοματεπώνυμο.





Ίσως γνωρίζει κάτι παραπάνω για το ποιοι βρίσκονται πίσω απο την commonview.

Μετά την αποκάλυψη έσπευσαν να αλλάξουν το SOA email σε info@commonview.gr και info@commonview.org. Όμως υπάρχει σε αρχείο στο: https://dnshistory.org/dns-records/commonview.org και εδώ http://archive.is/06WWT και εδώ http://archive.is/XoTXw

-Δείτε τον Στέργιο Τσιαφούλη στην επίσημη σελίδα του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης (όπου ήταν Αναπληρωτής Υπουργός ο Χριστόφορος Βερναρδάκης μέχρι τον Νοέμβριο 2016)

-και την απόσπαση του στο γραφείου του Χριστόφορου Βερναρδάκη εδώ όταν στη συνέχεια έγινε Υπουργός Επικρατείας για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου.

Με λίγα λόγια ήταν μαζί στο Υπουργείο Εσωτερικών και όταν έφυγε για το Μαξίμου ως Υπουργός Επικρατείας ο Χριστόφορος Βερναρδάκης τον απέσπασε μαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου