Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΛΗΘΟΣ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΩΝ ΟΠΛΩΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ HOTSPOT ΣΤΗ ΣΑΜΟ

Think News-Πλήθος αυτοσχέδιων όπλων εντοπίστηκαν σε hotspot στη Σάμο
Πλήθος αυτοσχέδιων όπλων, ανάμεσα στα οποία σιδερόβεργες, μαχαίρια, λοστοί και κατσαβίδια, εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ. σε στοχευμένη επιχείρησή της στη δομή παραμονής μεταναστών στη Σάμο. Ειδικότερα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν
... 11 σιδερόβεργες, 5 μαχαίρια διαφόρων τύπων, 4 καδρόνια, 2 λοστοί, 2 κατσαβίδια, 1 αυτοσχέδια λάμα, κοπίδι, φτυάρι, σκαλιστήρι, τμήμα σχοινιού.  Η επιχείρηση είχε ως σκοπό την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας και τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε έκνομες ενέργειες και στο πλαίσιο της πραγματοποιήθηκαν συνολικά επτά προσαγωγές αλλοδαπών, τέσσερις 4 εκ των οποίων ηλικίας από 23 έως 34 ετών συνελήφθησαν.  Για τους συλληφθέντες η αστυνομία εξακρίβωσε την εμπλοκή τους το προηγούμενο βράδυ σε επεισόδια που έλαβαν χώρα στη δομή παραμονής αλλοδαπών στη Σάμο. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίπτωση, για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και για το αδίκημα της διέγερσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου