Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

275 τζιχαντιστές ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΑΝ και ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ από τη Ράκκα...



Στη φωτογραφία βλέπετε ορισμένους από τους 275 Σύρους τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) που συνθηκολόγησαν το Σάββατο με τους πολιορκητές τους από τις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) στη Ράκα.
Οι 275 τζιχαντιστές, αφού κατέθεσαν τα όπλα τους, αποχώρησαν με τις οικογένειες τους με λεωφορεία για τα εδάφη που ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος στην επαρχία της Ντέιρ Αλ Ζουρ.

Μαζί τους απεγκλωβίστηκαν από τις πολιορκημένες συνοικίες και όσοι κάτοικοι της Ράκα είχαν απομείνει.
Μέσα στη Ράκα παραμένουν 300 περίπου ξένοι τζιχαντιστές αποφασισμένοι να πολεμήσουν μέχρι θανάτου.
Σύμφωνα με κουρδικές πηγές, μια αντιπροσωπεία κατοίκων της Ράκα ζήτησε να μπει ένα τέλος στην αιματοχυσία των αμάχων που κρατούνταν ως ανθρώπινες ασπίδες από το Ισλαμικό Κράτος.
Οι πρεσβύτεροι της Ράκα και αρχηγοί τοπικών αραβικών φυλών διαμεσολάβησαν στις διαπραγματεύσεις με τους τζιχαντιστές.
Έτσι μπόρεσαν να φύγουν όχι μόνο οι άμαχοι αλλά και οι Σύροι τζιχαντιστές με τις οικογένειές τους.

tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου