Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Η Ευρώπη ΞΥΠΝΑΕΙ! ΔΙΩΧΝΟΥΝ κλοτσηδόν τις ΜΚΟ από τη Μεσόγειο...

 Χαμός γίνεται σε όλες τις Μεσογειακές περιοχές με τον βρόμικο ρόλο των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, οι οποίες συνεχώς βοηθούν λαθροεισβολείς να περνάνε τη θάλασσα και να εισέρχονται στην Ευρώπη.
Στην Ιταλία οι εισαγγελικές αρχές έχουν ξεκινήσει πολλές έρευνες για διάφορες Οργανώσεις τα τελευταία χρόνια, καθώς υπάρχουν πολλές αποδείξεις ότι μέσω την Λιβύης έχουν περάσει πάνω από 100.000 λαθρομετανάστες εξ αιτίας των ΜΚΟ.
Σε αντίθεση με την Ελλάδα, στην οποία η ψευτο-δικαιοσύνη κοιμάται, στην Ιταλία και την Ισπανία οι αρχές έχουν ξυπνήσει και έχει ξεκινήσει προσπάθεια να διώξουν τις οργανώσεις αυτές από τη χώρα.

Μόνο στην Ισπανία έχουν αποκαλυφθεί τρεις ΜΚΟ οι οποίες ελέγχονται από μουσουλμάνους (Μαροκινούς, Πακιστανούς και Σαλαφιστές της Ισπανίας) οι οποίες δέχονταν μεγάλα χρηματικά ποσά για να μεταφέρουν λαθροεισβολείς στην Ευρώπη.
Ακόμη και η Λιβύη έχει ξεκινήσει πόλεμο κατά των ΜΚΟ.
Η Ευρώπη (και όχι μόνο) ξυπνάει. Μόνο στην Ελλάδα επιτρέπουμε ακόμη και σήμερα σε όλους αυτούς τους εγκληματίες να αλωνίζουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου