Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Ολοκληρώθηκε η διαμαρτυρία για το προσφυγικό στη πόλη της Σάμου. Κάτοικοι ΚΑΙ λαθρομετανάστες ΚΑΤΑ της Κυβέρνησης. ΥΠΕΡ οι ακροαριστερές μαφίες και οι ΜΚΟ που τ`αρπάζουν ΧΟΝΤΡΑ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

«Όχι» στα σχέδια της κυβέρνησης να «μονιμοποιήσει» τους χιλιάδες μετανάστες που βρίσκονται στοιβαγμένοι στο ΚΕΠΥ της Σάμου “φώναξαν” σε μια ειρηνική διαδήλωση,  εκατοντάδες κάτοικοι της Σάμου, παρουσία δεκάδων μεταναστών ,για το μεταναστευτικό-προσφυγικό...
που διοργανώθηκε από την κίνηση ΣΑΜΟΣ SOS το πρωί της Κυριακής 22 Οκτωβρίου.
Στην αρχή της συγκέντρωσης διαβάστηκε επιστολή του μητροπολίτη Σάμου, κ.κ. Ευσεβίου και στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής κ. Νότης Μαριάς ,ο οποίος είπε ότι από αύριο τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου θα έχουν την δική τους φωνή στην Ευρωβουλή .
Στη συνέχεια το μέλος της κίνησης πολιτών “Σάμος SOS” κ. Νίκος Μάρκου κατήγγειλε την κυβερνητική πολιτική στο θέμα του προσφυγικού και δήλωσε την άρνηση των κατοίκων του νησιού μας στη δημιουργία νέων δομών φιλοξενίας στα χωριά της Σάμου.
Ο Δημοτικός σύμβουλος Σάμου κ. Αντώνης Σίμος δήλωσε ότι, τον κυρίαρχο λόγο για το τόπο τους, τον έχουν οι ίδιοι οι πολίτες της Σάμου.
Ζήτησαν και πήραν το λόγο και δυο μετανάστες που διαμένουν στο Hot Spot της Σάμου ,ευχαριστώντας την Ελλάδα για την φιλοξενία και χαρακτηρίζοντας την Τουρκία Μαφία.
Τέλος  το μέλος της κίνησης πολιτών “Σάμος SOS” κ. Στυλιανiδης διάβασε το ψήφισμα το οποίο αναφέρει τα εξής :
  1. Προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία, θυσίασε τα Νησιά μας και συμφώνησε να γίνουν ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΨΥΧΩΝ, με ότι αυτό συνεπάγεται. Το δήλωσαν καθαρά, παλαιότερα ο Κος Μουζάλας λέγοντας ότι οι μετανάστες ήρθαν στα Νησιά ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ και πρόσφατα ο Κος Λάμπρου με τον Κο Κακλαμάνη, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, των Αθηνών και τις Σάμου, συμπληρώνοντας μάλιστα, ότι θα επιδιώξουμε την ΩΣΜΩΣΗ (ενσωμάτωση) των μεταναστών με τους ντόπιους πληθυσμούς.
  1. Κρατά ΟΜΗΡΟΥΣ πάνω από 4000 μετανάστες, σε απαράδεκτες, τριτοκοσμικές συνθήκες διαβίωσης, αλλοιώνοντας την σύνθεση του πληθυσμού στην ευαίσθητη περιοχή μας, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ, εν όψει του Χειμώνα, σε οργανωμένα κέντρα της ΕΝΔΟΧΩΡΑΣ.
  2. Ανέθεσε την φύλαξη των συνόρων μας στην FRONDEX και ΟΧΙ στον Ελληνικό Στρατό, ή τουλάχιστον εν συνεργασία με αυτόν.
  3. Επέτρεψε στην FRONDEX και στις ΜΚΟ να ενεργούν ΠΑΝΩ από τους νόμους, χωρίς η Αστυνομία να επιτρέπεται να τις ελέγξει!!!! Έτσι στην Σάμο έχουμε μια ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.
  4. Το σύνθημα της Κυβέρνησης είναι: ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, ΑΠΟΔΟΧΗ, ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ, των μεταναστών. Δηλαδή σε τρία στάδια. Το πρώτο στάδιο, της ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ, επετεύχθη και με την δική μας συμπαράσταση, ΤΩΡΑ βρισκόμαστε στο δεύτερο στάδιο της ΑΠΟΔΟΧΗΣ.
Την επίσημη στήριξή τους στην εκδήλωση έδωσαν πολλοί φορείς και Σύλλογοι του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου