Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

ΚΑΜΠΟΥΛ η "ασφαλής" Αθήνα του Τόσκα. Ιδιοκτήτης καταστήματος στο Παλαιό Φάληρο πάλεψε με ληστή που είχε καλάσνικοφ: Πυροβολούσε στον αέρα! Άγριο ξύλο και σύλληψη από… πολίτες! ΒΙΝΤΕΟ

  Λεπτό προς λεπτό περιέγραψε ο ιδιοκτήτης καταστήματος στο Π. Φάληρο την εισβολή των δύο ληστών με καλάσνικοφ τα ξημερώματα της Τρίτης.   Όπως είπε βλέποντας έναν από τους υπαλλήλους να τραυματίζεται από το κοντάκι του όπλου, όρμησε σε έναν από τους δύο ληστές και τον ακινητοποίησε ενώ έπεφταν πυροβολισμοί στον αέρα!...  Οπως αποκάλυψε, ο ληστής που συνελήφθη είπε στην Αστυνομία ότι οι δράστες ήταν τέσσερις συνολικά καθώς άλλοι δύο κράταγαν τσίλιες.   Δείτε τι δήλωσε στην πρωϊνή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο κ. Παναγιώτης:




Στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας, όπου βρίσκεται το κατάστημα που έγινε απόπειρα ληστείας με καλάσνικοφ, καρφώθηκε η μία από τις οκτώ σφαίρες που έριξε ο ένας από τους δύο δράστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου