Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Χάθηκαν ευκαιρίες! Σάπιο το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ διαχρονικά…




Ήταν το 2012 όταν ο Ντόναλντ Τραμπ είχε ενδιαφερθεί να αγοράσει το Ελληνικό, όμως, ο λάθος χειρισμός του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων στέρησαν από τον επιχειρηματία την επένδυση και από την Ελλάδα μια ευκαιρία για ανάπτυξη. 
Πέντε χρόνια μετά, ο Τραμπ-ως Αμερικανός πρόεδρος πλέον- έρχεται σε επαφή με Έλληνα πολιτικό και μάλιστα, με τον
πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα. 
Ακόμα και τώρα ο Αμερικανός δεν έχει ξεχάσει την επένδυση που ήθελε να κάνει στο Ελληνικό, αφού ενδιαφέρθηκε και ρώτησε για τις εξελίξεις τον Έλληνα πρωθυπουργό
Φυσικά, ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε ότι το Ελληνικό «προχωράει για να γίνει πόλος έλξης σημαντικών επενδύσεων». Και τί άλλο να έλεγε, βέβαια, ότι έχει ξεπουληθεί; Ότι η Ελλάδα έχασε μια σημαντική ευκαιρία για το καλό της οικονομίας, την προσέλκυση επενδύσεων και των κοινών συμφερόντων; 
Ο Ντόναλντ Τραμπ στο Ελληνικό θα αντιπροσώπευε ακριβώς αυτό που υποστηρίζει ο Κ. Βελόπουλος. Την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας προς το συμφέρον όλων, και όχι το ξεπούλημα της που οδηγεί μόνο στην καταστροφή. 
Αξίζει να θυμηθείτε μαζί μας γιατί «στράβωσε» το 2012 το σχέδιο του Ντόναλντ Τραμπ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου