Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Λίγο αργά αλλά ... ξεσηκώνονται οι Δήμαρχοι των νησιών του Β. Αιγαίου


Μετά τον Δήμαρχο της Κω, Γιώργο Κυρίτση που σήκωσε μπαϊράκι κατά της μεταναστευτικής πολιτικής της κυβερνήσεως, πήρε σειρά ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός!  Αποστέλλοντας επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, μέσω της οποίας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου...
για την αλόγιστη πολιτική της κυβερνήσεως στο μεταναστευτικό και τον εγκυμονούντα κίνδυνο για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου από την υπεράριθμη κατάσταση που επικρατεί στα Hotspot!  «Η σταθερή αύξηση των προσφυγικών ροών στα νησιά του Βορείου Αιγαίου έχει δημιουργήσει μια ασφυκτική κατάσταση, τόσο εντός των “κέντρων υποδοχής και φιλοξενίας”, όσο και στις γύρω από αυτές τις περιοχές. Έχω προειδοποιήσει επανειλημμένα ότι υπάρχει επιτακτική ανάγκη αποσυμφόρησης όλων των κέντρων, σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύουμε να ζήσουμε ξανά την κρίση των καλοκαιρινών μηνών του 2015»!  Στη συνέχεια ζητάει από τον Πρόεδρο της Βουλής την παρουσία των Δημάρχων των νησιών του Βορείου Αιγαίου στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή, όπου συζητείται η διαχείριση των προσφυγικών ροών! Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:  «Θεωρούμε αναγκαία και γι΄ αυτό ζητάμε την παρουσία των Δημάρχων Λέσβου, Χίου, Σάμου, Κω και Λέρου σε τακτική ή ειδική συνεδρίαση της αρμόδιας Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για το προσφυγικό – μεταναστευτικό! Στη συνεδρίαση αυτή ο κάθε Δήμαρχος θα έχει την ευκαιρία να ενημερώσει αλλά και να καταθέσει προτάσεις συνεισφέροντας έτσι τα μέγιστα στο έργο της Επιτροπής»!  Η δική μας θέση! Σωστά όλα αυτά Δήμαρχε, αλλά θα εισακουστείς; Και αν δεν εισακουστείς τι ακριβώς θα πράξεις;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου