Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Τεράστιος στην Ιταλία ο Αρμενατζόγλου: Υπέταξε τον Negrea και έγινε πρωταθλητής Ευρώπης


Τεράστιος στην Ιταλία ο Αρμενατζόγλου: Υπέταξε τον Negrea και έγινε πρωταθλητής Ευρώπης

Η νίκη στην Τουρκία επί του Dzevad Poturak μόνο τυχαία δεν ήταν για τον ταλαντούχο Αντώνη Αρμενατζόγλου που έκανε
χθες στην Ιταλία το 2 στα 2 απέναντι στον Alex Negrea.

Η Ελλάδα ζει ένα μαγικό τελευταία δίμηνο στο στυλ του kickboxing ίσως το καλύτερο όλων των εποχών. Έτσι μετά τους Εξακουστίδη, Σκορδίλη, Χατζηχρόνογλου και Στόφορίδη, ο Αρμενατζόγλου στα βαριά κιλά στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης της WKU κάνοντας περήφανους τους Έλληνες.
Να θυμίσουμε πως ο αθλητής είχε μεταβεί στην Ιταλία με τους Γιάννη Θεοφάνους και Στέλιο Πολίτη, και το Fight Club Galatsi πρόσθεσε άλλη μία σπουδαία διάκριση στο παλμαρέ του. Διαβάστε την ανακοίνωση του Πολίτη μετά το ματς.
«Ο Antonis Armenatzoglou νέος πρωταθλητής Ευρώπης WKU. Μια μεγάλη νίκη για το Ελληνικό Kickboxing μέσα στην Ιταλία απέναντι σε ένα ακόμα μεγάλο όνομα και μεις εδώ, με τα καλύτερα να έρχονται για τον αθλητή του Ioannis Theofanous που είναι μόλις 20 ετών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου