Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

1000 ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ Ο "ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ" ΕΓΙΝΕ ΕΞΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ "ΗΘΙΚΩΝ ΑΥΤΟΥΡΓΩΝ" ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ Κας ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΥΣ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ κουκουλοΦΟΡΟΥΣ;Δε μου λέτε ρε όρθια άθεα δίποδα ροζουλί τέρατα, ΠΟΙΟΙ καλύπτουν τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ; ΠΟΙΟΙ πάνε υπερασπιστές τους στα δικαστήρια; ΠΟΙΟΙ τους ελευθερώνουν όταν συλλαβάνονται; ΠΟΙΟΙ τους επιτρέπουν να εισβάλλουν ανενόχλητοι στη Βουλή, στα Υπουργεία, σε οργανισμούς; ΠΟΙΟΙ τους επιτρέπουν να έχουν μετατρέψει τα ανώτατα πανεπιστημιακά μας ιδρύματα σε γιάφκες εγκληματιών αναρχοαλητών , σε αποθήκες λαθραίων, οπλισμού, πυρομαχικών, βομβών μολότωφ, εργαλείων καταστροφής περιουσιών, διαμονής λαθρεμπόρων, εμπόρων ναρκωτικών και χρηστών ναρκωτικών, ακόμα και λειτουργία κρατικού σέρβερ...
στην υπηρεσία των αναρχικών με πληρωμένα ΟΛΑ τα έξοδα λειτουργίας του απο το κράτος που πληρώνουν ΟΛΟΙ οι πολίτες αυτής της χώρας; Μήπως γνωρίζετε ΠΟΙΟΙ είναι οι ηθικοί αυτουργοί που ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ και επιτρέπουν τα παραπάνω, βοηθώντας στην καθημερινή τέλεση εγκλημάτων όπως του σοβαρού τραυματισμού της δικηγόρου Τσουκαλά; ΕΣΕΙΣ ρε καθάρματα αριστερά κοινωνικά απόβλητα που βγήκατε και κάνετε δηλώσεις καταδίκης των ενόχων φυσικών αυτουργών κουκουλοφλώρων. Εσείς και ΜΟΝΟ εσείς πρέπει να καθήσετε στο σκαμνί της δικαιοσύνης και να υποστείτε βαρύτατες συνέπειες. ΑΥΡΙΟ που λόγω της ανυπαρξίας σας ή της συμμετοχής σας στο διαρκές έγκλημα της μπαχαλοποίησης της χώρας, ίσως υπάρξει νεκρός, ΤΙ θα απολογηθείτε; ΤΙ θα πείτε; "εκφράζουμε τη βαθύτατη λύπη μας για το συμβάν" όπως κάνετε ΟΛΟΙ σήμερα; Τουλάχιστον ΒΟΥΛΩΣΤΕ το , χωθείτε στα συχαμερά λαγούμια του Μαξίμου και των σκατο υπουργείων σας και μην παίζετε με τα νεύρα και την νοημοσύνη μας. 
"ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ"
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΗΘΙΚΩΝ ΑΥΤΟΥΡΓΩΝ

Τόσκας για τον σοβαρό τραυματισμό στα Εξάρχεια: Τέτοιες λογικές δεν χωρούν στη Δημοκρατία. «Δυστυχώς για ακόμη μία φορά κάποιες μειοψηφίες ξαναχτύπησαν».

ΣΥΡΙΖΑ για την τραυματία στα Εξάρχεια: Τέτοιες ενέργειες προσιδιάζουν σε φασιστικές πρακτικές. «Δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με κοινωνικές διαμαρτυρίες ή οποιοδήποτε κίνημα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου