Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Έρευνα για την υπόθεση Καμμένου με την πώληση πυρομαχικών διέταξε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Ε, ... ΚΑΙ ;; Ως συνήθως δεν θα γίνει ... ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ "ΑΡΗ ΚΟΜΠΡΑ"

Αποτέλεσμα εικόνας για πώλησης αμυντικού υλικούΣΧΟΛΙΟ "ΑΡΗ ΚΟΜΠΡΑ": Τώρα που πήρε την ευθύνη η Κα Εισαγγελέας πάνω της, πρέπει να περιμένουμε να αποφασίσει για τον προϊστάμενό της Υπουργό που την διόρισε σ`αυτήν τη θέση -αφού η ηγεσία της Δικαιοσύνης (ΚΑΚΩΣ) διορίζεται απο τις Κυβερνήσεις- αν έχει ευθύνες. Και καλά, ως ανεξάρτητη λειτουργός το λέει, ΟΜΩΣ και μόνο η αναφορά ονόματος προσώπου που έχει τη βουλευτική ιδιότητα, την ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ να τα παρατήσει ΟΛΑ και να παραμπέψει τον φάκελλο στη Βουλή σύμφωνα με το νόμο Βενιζέλου "περί ευθύνης υπουργών" άρθρο 86 παρ. 4 του συντάγματος, και η βουλή να αποφασίσει για την τύχη του καταγγελλόμενου. ΟΜΩΣ ... ΑΥΤΗ η Βουλή με πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ δεν υπάρχει περίπτωση να εγκρίνει την παραμποπή στελέχους της, απλά γιατί την ίδια στιγμή χάνουν την πλειοψηφία, άρα ΤΕΛΟΣ η κυβέρνηση, ΤΕΛΟΣ οι καρέκλες, ΤΕΛΟΣ οι μάσες και οι χάψες. ΑΡΑ μην περιμένετε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ !! Το παιγνίδι είναι στημένο και απο ΠΡΙΝ συμφωνημένο!!...

Με αφορμή τα δημοσιεύματα, ζητεί να διερευνηθεί από την Εισαγγελία διαφθοράς τυχόν διάπραξη αξιόποινων πράξεων.  Εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση της πώλησης αμυντικού υλικού (300.000 βλήματα τύπου 105 mm) από τα αποθέματα του ελληνικού στρατού στη Σαουδική Αραβία, διατάχθηκε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Η εισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Ξένη Δημητρίου με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου παρήγγειλε έρευνα στην Εισαγγελέα  Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, για να διαπιστωθεί αν έχουν  διαπραχθεί αδικήματα και σε καταφατική περίπτωση   να δρομολογηθούν τα δέοντα. Ακόμη, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου  διαβίβασε στην κυρία Τουλουπάκη  σχετικά δημοσιεύματα του Τύπου.
Καταγγελίες
Η υπόθεση έχει προκαλέσει πολιτικό σάλο με την αντιπολίτευση να ζητεί εξηγήσεις από τον υπουργό στη Βουλή. Η συγκεκριμένη αγοραπωλησία φέρεται να οδήγησε στη μετάθεση του Ταξιάρχου Διευθυντή Αμυντικών Προγραμμάτων ύστερα από απόφαση του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου και εμπλοκή του Έλληνα επιχειρηματία Βασίλη Παπαδόπουλου, ο οποίος εμφανίζεται ως πληρεξούσιος της Σαουδικής Αραβίας.
 Σύμφωνα με την αναφορά που υπέβαλλε ο ταξίαρχος στις 4 Σεπτεμβρίου του 2017 και κατέθεσε σε ερώτησή του προς τον Πάνο Καμμένο ο Ανδρέας Λοβέρδος , ξετυλίγεται ένα «περίεργο κουβάρι» για την πώληση των 300.000 βλημάτων αντί αξίας 66 εκατ. ευρώ.
Απάντηση Καμμένου
Με μία τρισέλιδη αναφορά απάντησε για την υπόθεση ο Πάνος Καμμένος ο οποίος μεταξύ άλλων κατηγόρησε την Νέα Δημοκρατία πως καταθέτει ερωτήσεις με βάση τα δημοσιογραφικά γραφεία. Μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος σημειώνει πως η συμφωνία με την Σαουδική Αραβία έχει και την υπογραφή της ΝΔ καθώς έχει κατατεθεί στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής και δεν είχε ολοκληρωθεί καθώς δεν είχαν καταβληθεί τα χρήματα στον ειδικό λογαριασμό και δεν έχει δοθεί κανένα πολεμικό υλικό. Αναφορικά με περιστατικό με τον Ανώτατο αξιωματικό σημειώνει πως έχει παραπεμφθεί καθώς παραβίασε τις αρχές εμπιστευτικότητας της συμφωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου