Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Τόσκας για Ρουβίκωνα: "Δεν ήταν και κάτι φοβερό η εισβολή στο Πεντάγωνο". Τότε ΓΙΑΤΙ τους μετέθεσε ο Καμμένος; "Έπρεπε να συλληφθούν" είπε. Απο ΠΟΙΟΥΣ ρε σύντροφε; Απο ΕΣΑΣ; τους ηθικούς αυτουργούς των εγκλημάτων τους;

Αποτέλεσμα εικόνας για Νίκος Τόσκας Ρουβίκωνας
Για μια κίνηση που "δεν είχε φοβερή σημασία" έκανε λόγο ο Νίκος Τόσκας, σχολιάζοντας την εισβολή του Ρουβίκωνα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη σημείωσε πως το "ντου" της αναρχικής ομάδας ήταν απλά...
συμβολικό. Ωστόσο ο κ. Τόσκας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84», ανέφερε πως όσοι έκαναν την εισβολή έπρεπε να συλληφθούν. Χαρακτήρισε επίσης την εισβολή ως έναν «κακώς εννοούμενο ακτιβισμό».  «Έπρεπε να συλληφθούν. Δεν μπορεί να συνεχίζεται αυτός ο κακώς εννοούμενος ακτιβισμός. Δεν μπορούν να συνεχίζονται αυτές οι πράξεις από κάποιους που μπορεί να νομίζουν ότι έτσι κάνουν την επανάσταση τους» είπε χαρακτηριστικά.  Κατηγόρησε μάλιστα την ΝΔ πως έχει ανάγει τον Ρουβίκωνα σε ένα «εμβληματικό στοιχείο» της κριτικής της απέναντι στην κυβέρνηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου