Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Γ. Κυρίτσης: Απρόκλητη επίθεση της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια

Γ. Κυρίτσης: Απρόκλητη επίθεση της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια
Διαφορετική αντίληψη ακόμη και από αυτή που εξέφρασαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια στα Εξάρχεια που προκάλεσαν στη συνέχεια και τον σοβαρό τραυματισμό της δικηγόρου από φωτοβολίδα, έχει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης, όπως προκύπτει από ανάρτηση του στο twitter, όπου κατηγορεί την αστυνομία.            
Συγκεκριμένα έγραψε ότι: «Το βίντεο αυτό δείχνει μια
συντονισμένη κ όπως φαίνεται απρόκλητη, επίθεση της αστυνομίας στο μπλοκ των αναρχικών στη Λ. Αλεξάνδρας. Η αστυνομία πρέπει να απαντήσει για τέτοιες ενέργειες που πυροδοτούν ένταση».
Στην αντίθετη κατεύθυνση βέβαια από τον ΣΥΡΙΖΑ που με ανακοίνωση του έλεγε: «Η τυφλή επίθεση και ο σοβαρός τραυματισμός της δικηγόρου και πανεπιστημιακού από ρίψη φωτοβολίδας στο πόδι της, κατά τη διάρκεια των χθεσινοβραδινών επεισοδίων, προκαλεί αποτροπιασμό.
Τέτοιες ενέργειες προσιδιάζουν μόνο σε φασιστικές, εγκληματικές πρακτικές, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με κοινωνικές διαμαρτυρίες ή οποιοδήποτε κίνημα, και είναι απολύτως καταδικαστέες.
Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στην τραυματία και της ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση», ανέφερε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Η ανάρτηση του Γιώργου Κυρίτση στο Twitter:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου