Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΥΒΡΙΣΤΡΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΝΙΚΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ Η ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΠΟΥ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ!..


Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑ

Σε σοβαρή κατάσταση και διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμού νοσηλεύεται η 55χρονη δικηγόρος Αναστασία Τσουκαλά που το βράδυ της Παρασκευής τραυματίστηκε στο πόδι από φωτοβολίδα, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια, μετά την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Η δικηγόρος τραυματίστηκε κάτω από το γόνατο από μια φωτοβολίδα που εκτοξεύτηκε από μια ομάδα κουκουλοφόρων στη συμβολή των οδών Νοταρά και Κουντουριώτη και η οποία υποβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε χειρουργική επέμβαση ενώ η κατάστασή της κρίνεται σοβαρή.



Σύμφωνα με το Ιατρικό Ανακοινωθέν που εξεδόθη από το νοσοκομείο «Χθες το βράδυ, ώρα 21:18, διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του νοσοκομείου, “Ο Ευαγγελισμός”, γυναίκα 55 ετών, τραυματισμένη από φωτοβολίδα στο αριστερό πόδι και με σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα λόγω εισπνοής χημικών. Αμέσως οδηγήθηκε στο χειρουργείο όπου υπεβλήθη σε 6ωρη επέμβαση (ορθοπαιδική και αγγειοχειρουργική). Νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, διασωληνώμενη σε σοβαρή κατάσταση».

Ποια είναι η Αναστασία Τσουκαλά

Πρόκειται για την εγκληματολόγο και αναπληρώτρια καθηγήτρια εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο Paris II, που στις 10 Μαΐου 2016, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Τόσκα, διορίστηκε αντιπρόεδρος του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας του αρμόδιου υπουργείου. Η Αναστασία Τσουκαλά τη διετία 2010-2012 διετέλεσε σύμβουλος του Χρήστου Παπουτσή στο τότε υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Ο «ΣΤΟΧΟΣ» ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2016


Και τώρα διαβάστε ποιά είναι στην πραγματικότητα η συριζαία καθηγήτρια Αναστασία Τσουκαλά που χαροπαλεύει στον «Ευαγγελισμό». Μεταφέρουμε επί λέξει τί είχε αποκαλύψει στις 23 Ιουνίου του 2016 ο έντυπος «Στόχος» και φρίξτε...

ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑ, ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΩΜΑΝΟ…





Σύμβουλος του Τόσκα αυτή που βρίζει τους Αστυνομικούς!..

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, στις 10 Μαΐου 2016 διορίστηκε έμμισθη σύμβουλός του (αντιπρόεδρος του «Κέντρου Μελετών Ασφάλειας» του υπουργείου Προ-Πό) η Συριζαία εγκληματολόγος Αναστασία Τσουκαλά, που επανειλημμένως έχει καθυβρίσει τους Έλληνες αστυνομικούς, κατηγορώντας τους ως φασίστες, αυταρχικούς, παγανιστές και χρυσαυγίτες!..

«Ο εκφασισμός προέρχεται από τους εκπαιδευτές της Αστυνομίας. Αυτό επιτάθηκε μετά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο. Ο άλλος λόγος είναι ιστορικός, η Αστυνομία, όπως την έχουμε γνωρίσει στην Ελλάδα, ήταν ανέκαθεν αυταρχική. Υπάρχει πολύ βεβαρημένο ιστορικό αυταρχισμού στους κόλπους της Αστυνομίας, δεν έχει ποτέ συντελεστεί πραγματικά η λεγόμενη αποχουντοποίηση», δήλωνε στις 19 Νοεμβρίου 2014, η 54χρονη εγκληματολόγος σε ραδιοφωνική της συνέντευξή της στον μπολσεβίκο Νίκο Μπογιόπουλο και την Συριζαία Κατερίνα Ακριβοπούλου (Real Fm)!..

Στην ίδια συνέντευξη, η Αναστασία Τσουκαλά (που διδάσκει εγκληματολογία σε κάποιο… μπολσεβίκικο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Παρισιού και το 2001 έχει γράψει ολόκληρο βιβλίο για να αποδείξει ότι ΔΕΝ αυξάνεται καθόλου η Εγκληματικότητα από την είσοδο των «παράτυπων» μεταναστών!..) αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό τον Μάρτιο του 2013 στη σχολή δοκίμων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. στην Αμυγδαλέζα, όπου έδινε μία διάλεξη σε τριτοετείς δοκίμους της ΕΛ.ΑΣ. με θέμα τον φασισμό και την ξενοφοβία.

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ»!..

Κατά τη διάρκεια της διάλεξης, η Συριζαία καθηγήτρια (και σύμβουλος, εδώ και 40 μέρες, του Τόσκα) έδωσε τον λόγο σε έναν τριτοετή δόκιμο της σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος της ανέφερε ότι διαφωνεί ριζικά με την ουσία της διάλεξης, διότι εξομοίωνε τους Έλληνες με τους Αλλοδαπούς, και πως εκείνος θεωρούσε ότι μία τέτοια εξομοίωση ήταν εξ ορισμού αδιανόητη.

Έξαλλη από οργή η Αναστασία Τσουκαλά απάντησε ότι ένας τέτοιου είδους διαχωρισμός παραπέμπει σε καθεστώτα φασιστικά!.. Χωρίς να τα χάσει, ο τριτοετής δόκιμος αξιωματικός, γνωρίζοντας ότι η Διάλεξη δεν μαγνητοσκοπείται, δήλωσε: «Μα είμαστε φασίστες και είμαστε περήφανοι που είμαστε φασίστες. Υπάρχει κανένα πρόβλημα;»




Στο άκουσμα αυτής της δήλωσης (πάντα σύμφωνα με όσα είπε η Συριζαία εγκληματολόγος στον Real Fm) του τριτοετούς δόκιμου αξιωματικού της ΕΛΑΣ, ακολούθησαν θυελλώδη χειροκροτήματα και επιφωνήματα από το 80% των συμμαθητών του!.. Η Τσουκαλά βρέθηκε σε δύσκολη θέση και προσπάθησε «να παίξει» το χαρτί του Χριστιανισμού, υπενθυμίζοντας στους δόκιμους Αξιωματικούς της ΕΛΑΣ ότι ούτε το ίδιο το Ευαγγέλιο επιτρέπει να συμπεριφερόμαστε διαφορετικά στους Έλληνες, απ’ ό,τι στους Αλλοδαπούς. Και τότε, με μια φωνή οι αυριανοί αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας (πάντα κατά δήλωση της ίδιας…) βροντοφώναξαν πως ΔΕΝ είναι χριστιανοί αλλά παγανιστές και άρχισαν να της αναλύουν τόσο ωραία τις διαφορές μεταξύ Χριστιανισμού και Παγανισμού που εξεπλάγη και η ίδια με τις γνώσεις τους!..

ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΡΩΜΑΝΟΥ Η ΣΥΡΙΖΑΙΑ…

Για να μη τα πολυλογούμε, η Συριζαία Τσουκαλά έσπευσε να καταγγείλει τους «φασίστες» δόκιμους στον τότε Αρχηγό της ΕΛΑΣ, Παπαγιαννόπουλο, ο οποίος – υποτίθεται ότι – διέταξε ένορκη ΕΔΕ που μετά από 3 χρόνια δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Ή μπορεί και να μήν έγινε ποτέ, όπως ανέφερε στην Βουλή (απαντώντας σε ερώτηση του Σύριζα) ο πρώην υπουργός Προ-Πό, Βασίλης Κικίλιας!.. Και εκείνοι (2013) οι «φασίστες» δόκιμοι είναι σήμερα εν ενεργεία αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας κατά την Τσουκαλά, αφού δεν τους πείραξε κανείς, όλα αυτά τα χρόνια!..

Για να καταλάβετε πόσο μισεί την Αστυνομία η έμμισθη σύμβουλος του «Προ-Ποτζή» Τόσκα, Αναστασία Τσουκαλά, τελειώνουμε με αυτό που είπε στον «Real Fm»: «Πρέπει να καταλάβουμε ότι όσοι είναι στα Ανώτατα Κλιμάκια της Ιεραρχίας της ΕΛΑΣ είναι Δεξιοί, πολύ Δεξιοί, πάρα πολύ Δεξιοί έως Ακροδεξιοί και αυτοί οι οποίοι έρχονται, είναι υπερήφανοι που είναι φασίστες. Αυτή είναι η εικόνα»!..

Θυμίζουμε πως τον Δεκέμβριο του 2014, η Αναστασία Τσουκαλά ήταν η σύμβουλος των οικογενειών των προφυλακισμένων τρομοκρατών Νίκου Ρωμανού, Ανδρέα-Δημήτρη Μπουρζούκου και Γιάννη Μιχαηλίδη, κατηγορουμένων για συμμετοχή στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, και παρέστη στην περίφημη συνέντευξη που έδωσαν οι οικογένειές τους στο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός, κατά την διάρκεια της οποίας ακούστηκαν τα μύρια όσα για τις «φασιστικές πρακτικές» της ΕΛΑΣ!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου