Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

ΜΠ@ΣΤΑΡΔΟΙ ΚΙ ΑΛΗΤΕΣ...!!! ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗ ΣΟΛΩΜΟΥ - ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ - ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΙΚΟΝΑ


ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΡΙΚΟΥΠΗ! ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΕΙΤΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ

Μία νεαρή γυναίκα, τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια που λαμβάνουν χώρα εδώ και λίγη ώρα στα Εξάρχεια έξω από το Πολυτεχνείο. Η γυναίκα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι δικηγόρος, τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στη συμβολή των οδών Νοτάρα και Κουντουριώτη ενώ συνομιλούσε με έναν φωτορεπόρτερ.
Η φωτοβολίδα προσγειώθηκε στο πόδι της λίγο κάτω από το γόνατο και όπως όλα δείχνουν εκτοξεύτηκε από εκτοξευτήρα στυλό. Η γυναίκα έπεσε αιμόφυρτη κάτω και ούρλιαζε: "Βοήθεια, καίγομαι". Άνδρες των ΜΑΤ έσπευσαν στο σημείο και έσβησαν τη φωτιά που έκαιγε το πόδι της. Την απομάκρυναν αιμόφυρτη από το σημείο και στην συνέχεια την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού.

Απίστευτες εικόνες από τα Εξάρχεια που εδώ και λίγη ώρα σημειώνονται επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών μετά από την πορεία για το Πολυτεχνείο. Αυτή την στιγμή η ένταση έχει περιοριστεί στην οδό Στουρνάρη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου