Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Αυτοκτονήστε ρε...Γιατί εδώ χάνονται ζωές, καταστρέφονται άνθρωποι και περιουσίες

Τώρα, με την καταιγίδα, βουλιάξανε ολόκληρες περιοχές της Αττικής, θρηνούμε ήδη 16 νεκρούς, με την Δούρου να ξύνει το μου.. της και τον Τσίπρα τα πaπaρια του και να κηρύσει εθνικό πένθος.
Εγώ δεν τους αντέχω άλλο ρε...
Είναι άχρηστοι, ανύπαρκτοι, γaμημένοι και μεταλλαγμένοι πουστaρaδες, κατέστρεψαν μια ολόκληρη κοινωνία, την φτωχοποίησαν και εσείς ψωμόλυσες, περιμένετε να πάρετε το κοινωνικό μέρισμα.
Αυτοκτονήστε ρε, να πέσει η εκλογική βάση, μπας και δούμε σωτηρία.

Ρούσση, για να αυτοκτονήσουν, θα πρέπει να έχουν μέσα τους έστω και ένα δράμυ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!
ΑΥΤΟΙ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ!

ΑΥΤΟΣ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ "Ο Κ@$&%ΛΑΟΣ", ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;;;

Ξέρεις γιατί, Νικόλα;
ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ!
Καλλιόπη Σουφλή

Nikos Roussis


Να σοβαρευθούμε λίγο ρε πανηλήθιοι...
Γιατί εδώ χάνονται ζωές, καταστρέφονται άνθρωποι και περιουσίες, το πόπολο αυνανίζεται κι' αυτοί είναι ακόμη στην κυβέρνηση.

Κουκουλώσανε το φονικό της Αίγινας, όπου τέσσερις άνθρωποι χάσανε την ζωή τους και μία έμεινε ανάπηρη, για να μην αποκαλυφθεί ότι γaμιότανε η γυναίκα υπουργού με τον θετό γιό άλλου, στο πηδάλιο του ταχύπλοου.

Κουκουλώσανε την ιστορία με το ναυάγιο του πετρελαιοφόρου στα αβαθή του Σαρωνικού, γέμισε μαζούτ όλη η περιοχή, ακούγατε την πασοκογκαβέγλω τον Κουρουμπλή να λέει κολυμπήστε και τώρα δεν μπορείτε με ασφάλεια, να φάτε ούτε σαρδέλλα.

Κάνανε γαργάρα τις φονικές και καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού στη μισή Ελλάδα, δεν έκαναν τίποτα γι' αυτό και παραμυθιαστήκατε με τον ανεπάγγελτο μπαμπακόκωλο, που έκανε βόλτα πάνω από τα καμμένα με το ελικόπτερο και βιντεοσκοπήθηκε, να ευχαριστεί τα γλειφρόνια από τους πυροσβέστες.

Τώρα, με την καταιγίδα, βουλιάξανε ολόκληρες περιοχές της Αττικής, θρηνούμε ήδη 15 νεκρούς, με την Δούρου να ξύνει το μου.. της και τον Τσίπρα τα πaπaρια του και να κηρύσει εθνικό πένθος.
Εγώ δεν τους αντέχω άλλο ρε...
Είναι άχρηστοι, ανύπαρκτοι, γaμημένοι και μεταλλαγμένοι πουστaρaδες, κατέστρεψαν μια ολόκληρη κοινωνία, την φτωχοποίησαν και εσείς ψωμόλυσες, περιμένετε να πάρετε το κοινωνικό μέρισμα.
Αυτοκτονήστε ρε, να πέσει η εκλογική βάση, μπας και δούμε σωτηρία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου