Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

H Kontranews έβγαλε ίδιο πρωτοσέλιδο για το μέρισμα με πριν ένα χρόνο με τη διαφορά μιας λέξης!


Μηδέν έμπνευση ή κόλλημα με τη φράση «Νηστικούς ήθελαν να αφήσουν…», το σίγουρο είναι ότι σχολιάστηκε εντόνως το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Kontranews, συμφερόντων κ. Κουρή.

Τι ανέφερε το σημερινό πρωτοσέλιδο (15/11/2017) της Kontranews; «Νηστικούς ήθελαν να αφήσουν τους φτωχούς τα Χριστούγεννα».

Τι ανέφερε το πρωτοσέλιδο της Kontranews στις 16 Δεκέμβρη του 2016; «Νηστικούς ήθελαν να αφήσουν τους συνταξιούχους Χριστουγεννιάτικα».

Αφορμή στη μια περίπτωση, την τωρινή, το κοινωνικό μέρισμα, στην περσινή περίπτωση τον «μποναμά» στους συνταξιούχους, που η κυβέρνηση «βάφτισε» δώρο Χριστουγέννων.
Φυσικά και στις δυο περιπτώσεις τα σχόλια της εφημερίδας, που είναι φίλα προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι διθυραμβικά για τον Αλέξη Τσίπρα και άκρως «καυστικά» για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Το… ίδιο πρωτοσέλιδο εντόπισε χρήστης του twitter, που ανέδειξε το γεγονός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου