Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ στο Αφγανιστάν από τον ISIS! Τουλάχιστον 18 οι ΝΕΚΡΟΙ...

 Οι αξιωματούχοι ασφαλείας επιβεβαίωσαν ότι τουλάχιστον οκτώ αστυνομικοί και 10 άμαχοι σκοτώθηκαν σε έκρηξη βόμβας αυτοκτονίας στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν σήμερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του TOLOnews.
Μια εκρηκτική συσκευή, ενδεχομένως μια βόμβα αυτοκινήτου, πυροδοτήθηκε έξω από ένα εστιατόριο στην περιοχή Khair Khana κοντά στην πλατεία Lab-e-Jar στην Καμπούλ λίγο μετά τις 1:30 μ.μ. (τοπική ώρα).Η έκρηξη συνέβη κοντά σε μια συγκέντρωση υποστηρικτών του ηγέτη Atta Mohammad Noor, ο οποίος είναι κυβερνήτης της βόρειας επαρχίας Balkh και επίσης ηγέτης του κυρίως εθνοτικού κόμματος Tajik Jamiat-i-Islami.
Το ισλαμικό κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση, χωρίς όμως να παράσχει αποδεικτικά στοιχεία.
 Με πληροφορίες από Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου