Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Kαταπέλτης Τζήμερου με Συριζαϊκό θεώρημα χυδαιότητας! «ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η ΔΟΥΡΟΥ ΜΗΝΥΣΕ ΤΟΝ… ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ!»

Φωτογραφία/ Το παρατηρητήριο
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η ΔΟΥΡΟΥ ΜΗΝΥΣΕ ΤΟΝ… ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ!
Η τραγωδία που χτύπησε τη Δυτική Αττική, εκτός από θύματα έχει και υπευθύνους. Είναι πολλοί και δεν είναι μόνο οι τωρινοί. Διότι ο βιασμός της φύσης με την τσιμεντοποίηση του 95% των ρεμάτων της Αττικής δεν ξεκίνησε χθες. Όμως ο βασικός υπεύθυνος, αυτός
από τον οποίο θα έπρεπε να ξεκινήσει κάθε δικαστική έρευνα για πράξεις ή παραλείψεις είναι η Περιφερειακή Αρχή. Η Δούρου θα έπρεπε να εξηγήσει πού πήγαν οι μεγαλόστομες εξαγγελίες της για αντιπλημμυρική θωράκιση και ποιο σχέδιο εφάρμοσε 3 χρόνια τώρα. Θυμίζω τι έλεγε μετά τις πλημμύρες του Οκτωβρίου του 2014, μόλις είχε αναλάβει καθήκοντα: «Εμείς δεν είχαμε τη δυνατότητα να σουραφέρνουμε στα τηλεοπτικά παράθυρα και να κάνουμε κριτική στην απερχόμενη περιφερειακή αρχή. Διότι ήμασταν στις πλημμύρες. Δεν μας ήταν δύσκολο να πούμε τι έγινε στο προηγούμενο διάστημα. Αλλά ήταν επιλογή μας, αντί να παίζουμε με Δελτία Τύπου και διαρροές, να προσπαθούμε να συντονίσουμε μακριά από τις κάμερες την Πυροσβεστική και τα ‘λαμόγια’ της Περιφέρειας που πρέπει να επαναξιολογηθούν».
Ποια λαμόγια της Περιφέρειας επαναξιολόγησε; Πού κατέληξε; Ποιούς αντικατέστησε ως «λαμόγια» ή ως απλώς ανεπαρκείς; Τι συνέβη και επαναλήφθηκε το «προμελετημένο έγκλημα» κατά των φτωχότερων περιοχών της Αττικής; Αντί να απαντήσει σε όλα αυτά, τι έκανε η Δούρου; Μήνυση κατά παντός υπευθύνου! Δηλαδή μήνυση (και) κατά του εαυτού της! Σου λέει, αφού το σενάριο «2 σε 1» το παίζουμε καλά μέχρι τώρα ως κυβέρνηση και αντιπολίτευση ταυτόχρονα, γιατί να μην το παίξουμε και ως «μηνυτής και μηνυόμενος»;
Συριζαϊκό θεώρημα: δεδομένης μιας συριζαϊκής χυδαιότητας, υπάρχει πάντα μια άλλη μεγαλύτερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου