Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

sokarei-to-eisaggeliko-porisma-gia-ti-zimia-apo-ta-paramuthia-swrra

Πάνω από 12 .000 πολίτες πήγαν σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορία να πληρώσουν τα χρέη τους με τις...εξουσιοδοτήσεις του Σώρρα.

Οπως προκύπτει η ανεξέλεγκτη δράση του Σώρρα έχει προκαλέσει αδιανόητη ζημιά στο δημόσιο και σε ασφαλιστικά ταμεία.
Συγκεκριμένα από το πόρισμα προκύπτει, ότι σε 12 χιλιάδες ανέρχονται οι πολίτες που επικαλούνται τις παραμυθίες Σώρρα και δεν πληρώνουν σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία, ενώ η ζημιά του δημοσίου καθημερινά αυξάνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και είναι αδύνατον προς το παρόν να υπολογιστεί με ακρίβεια.
Προκαλεί όμως κατάπληξη το γεγονός ότι εκείνοι που επικαλούνται τις εξουσιοδοτήσεις Σώρρα αυξάνονται και μετά την καταδίκη του σε πολυετή κάθειρξη από δικαστήριο της Πάτρας και παρά τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις των τελευταίων μηνών, ενώ ενδεικτικά αναφέρονται στο εισαγγελικό πόρισμα  πως για 115 περιπτώσεις πολιτών που προσκόμισαν την εξουσιοδότηση Σώρρα, το ΙΚΑ δεν εισέπραξε 4.700.000 ευρώ(!) ενώ μεγάλα χρηματικά ποσά δεν εισπράττονται από δημόσιο, εφορίες κ.λπ.
Μετά από νέα δίωξη της εισαγγελίας Πρωτοδικών ο Αρτέμης Σώρρας και ο σκληρός πυρήνας των συνεργατών κατηγορούνται για συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση καθώς και άλλες κακουργηματικές πράξεις που επιφέρουν ακόμη και ισόβια.  


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου