Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟ Η ΧΩΡΑ, ΙΣΧΥΡΟ ΣΟΚ Στη Χίος: Αλγερινοί λαθροπρόφυγες πρόσφεραν χρήματα σε 12χρονη Ελληνίδα για να την... αγοράσουν! Συνελήφθη ο ένας.

Χίος: Αλγερινοί πρόσφεραν χρήματα σε 12χρονη Ελληνίδα για να την... αγοράσουν!
Οι δύο αλλοδαποί είπαν στο μικρό κορίτσι να απομακρυνθεί και της έκλεισαν ραντεβού στο ίδιο σημείο για την επόμενη μέρα - Συνελήφθη ΚΑΙ για... κατοχή ναρκωτικών ο ένας από τους δύο. Εντονότατες διαμαρτυρίες για τη δράση ορισμένων λαθρομεταναστών, οι οποίοι πλησιάζουν νεαρά κορίτσια ή νεαρές γυναίκες και τις παρενοχλούν σεξουαλικά... εκφράζουν το τελευταίο διάστημα κάτοικοι της Χίου, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το τελευταίο περιστατικό με πρωταγωνιστές δύο Αλγερινούς και ένα 12χρονο κορίτσι.   Η μητέρα της 12χρονης ήταν χθες σε κατάστημα της 11ης Νοεμβρίου, στην πόλη της Χίου. Βγαίνοντας έξω το μικρό κορίτσι της είπε ότι δυο αλλοδαποί το πλησίασαν κι ο ένας από τους δυο του πρόσφερε χρήματα. «I give you dollars to buy you», ανέφερε στη μητέρα της η μικρή ότι της είπε. Της περιέγραψε μάλιστα τους δυο άνδρες.  Η μητέρα κινήθηκε αμέσως στην Αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό, διαπίστωσε όμως απροθυμία ακόμα και στην καταγραφή του. «Μου έλεγαν να φύγω και να πάω την επόμενη μέρα. Συμβουλεύτηκα αμέσως δικηγόρο και επέμεινα. Η στάση μου τους υποχρέωσε να πάρουν στοιχεία από την κόρη μου και μέσα σε ένα τέταρτο συνέλαβαν δυο άτομα. Το παιδί μου αναγνώρισε τον έναν από τους δύο, αυτός που της έκανε την πρόταση να τη χρηματίσει», δήλωσε η μητέρα, η οποία χρειάστηκε να παραμείνει τέσσερις ώρες στην Αστυνομική Διεύθυνση.  Τον 27χρόνο Αλγερινό πρόδωσε το μαύρο μπουφάν, η ουλή στο μέτωπο και το μαύρο τσαντάκι που κρατούσε με αποτυπωμένη τη σημαία της Αγγλίας. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν άμεσα.  Κατά τη μεταφορά του με το περιπολικό  ο 27χρόνος «ξεφορτώθηκε» σακούλα με μικροποσότητα κάνναβης, την οποία έκρυψε κάτω από το πατάκι του αστυνομικού οχήματος. Η ποσότητα εντοπίστηκε και εις βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, αλλά και προσβολή της γεννετήσιας αξιοπρέπειας, όπως δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής, παρ' όλο που η παραπομπή για το συγκεκριμένο αδίκημα δεν γράφηκε στο επίσημο δελτίο Τύπου της Αστυνομίας.  Με εντολή Εισαγγελέως ορίστηκε τακτική δικάσιμος και ο 27χρόνος αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο συνελήφθη εκ νέου από την Αστυνομία και κρατείται στο κρατητήριο για επαναπροώθηση, καθώς έχει λάβει και δεύτερη απορριπτική απόφαση στο αίτημα ασύλου που έχει υποβάλει.   Πηγή: www.politischios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου