Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΦΡΙΚΗ, ΑΗΔΙΑ & ΟΡΓΗ!! ΑΘΗΝΑ. ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο παΤΕΡΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΞΕΔΙΔΕ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΟΥ 8 - 9 ΕΤΩΝ !! 2 ΒΙΝΤΕΟ


Αποτέλεσμα εικόνας για Εξέδιδε τα ανήλικα παιδιά του στο διαδίκτυοΜια απίστευτη καταγγελία έκανε ένας άντρας στο αστυνομικό τμήμα στον Άγιο Δημήτριο. Όπως ανέφερε, έψαχνε στο ίντερνετ αγγελίες σε σάιτ γνωριμιών και έπεσε πάνω στην αγγελία ενός πατέρα, ο οποίος έλεγε ότι είναι διατεθειμένος να συνευρεθεί με έναν άλλον άντρα και μάλιστα το ίδιο να κάνουν και τα δύο ανήλικα παιδιά του. Ο πατέρας των δύο αγοριών, 8 και 9 ετών, βρίσκεται στα χέρια των Αρχών...
και η υπόθεση ερευνάται, όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha.
Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του πατέρα, τον συνέλαβαν, ενώ στο σπίτι του βρήκαν και υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Τα παιδιά θα εξεταστούν από ιατροδικαστή, έχουν απομακρυνθεί και υποστηρίζονται ψυχολογικά, ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να διευκρινίσουν αν το πορνογραφικό υλικό έχει σχέση με τα παιδιά.
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου