Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Γιαυτό η ΝΔ ρωτάει για τον δεύτερο μεσάζοντα Τ. Μπούρα-Δείτε ποιου είναι η φιλιππινέζα

Όπως γράφεται τις τελευταίες μέρες, ο δεύτερος μεσάζοντας που εμφανίζεται στην πώληση όπλων στη Σ. Αραβία είναι ο δημοσιογράφος Τάσος Μπούρας, και πιθανώς να έχει σημαντικότερο ρόλο από τον Παπαδόπουλο.
Γνωστό επίσης είναι πως ο εν λόγω Μπούρας είναι εσχάτως και υπάλληλος του Κοντομηνά... η ΝΔ όμως δεν ρωτάει για τον Κοντομηνά αλλά για τον άλλο εργοδότη του Τάσου Μπούρα ο οποίος είναι ο γνωστός "εφοπλιστής" Καραγιώργης.

Ο γνωστός Καραγιώργης που πέρσι συνελήφθη μετά από ένταλμα για απάτη στην Ολλανδία και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 100.000€. Τότε είχε αποκαλυφθεί ότι ο Καραγιώργης είχε αγοράσει 11 περιφερειακούς σταθμούς και με διευκολύνσεις Παππά, ετοίμαζε κανάλι με επικεφαλής του ειδησεογραφικού τμήματος τον Βαξεβάνη... οπότε καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται


Αυτός ο Καραγιώργης λοιπόν, είναι ο φίλος του Καμμένου, στο γάμο του οποίου στη Μόσχα, ο Πανάρας ήταν προσκεκλημένος μαζί με άλλους 90 Έλληνες, μεταξύ των οποίων και ο Τάσος Μπούρας. Τον Οκτώβριο του 2014 παντρεύτηκε την Σοφία Σωτηράκου με κουμπάρο τον Ρώσο κροίσο και εθνικιστή Κονσταντίν Μαλόφεβ στον οποίο η ΕΕ είχε απαγορεύσει την είσοδο στο έδαφός της και γι' αυτ΄΄ο ο γάμος έγινε στη Μόσχα

Έτσι δένει λοιπόν το βύσσινο... Καμμένος-Μπούρας-Καραγιώργης

ΥΓ. Επί παντοδυναμίας ΠΑΣΟΚ ο Τάσος Μπούρας ήταν φιλιππινέζα του Γιώργου Λιάνη, ενώ περί το 2001 Καραγιώργης-Μπούρας προσπάθησαν, εμπλέκοντας τον Σκλαβενίτη, να φάνε 35 εκ € που δικαιούνταν η ΑΕΚ από τη Netmed για τα τηλεοπτικά δικαιώματα... τελικά τους πρόλαβε και τους τα 'φαγε ο Μάκαρος ο Ψωμιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου