Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΕ ΣΗΜΑΔΕΨΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ! «Ό,τι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατή» γράφει η ΣΥΡΙΖΑία που έφαγε τη φωτοβολίδα απ' τους άπλυτους

«Θα ξαναβρεθούμε στο δρόμο» αναφέρει στο «δυνατό» μήνυμα της η δικηγόρος που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων μετά από την πορεία για την 17η Νοεμβρίου στα Εξάρχεια
«Ό,τι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατή. Αλήθεια είναι αυτό. Μόνο που αυτή η δύναμη, αν δεν ταϊστεί από τους γύρω της, γίνεται αυτόνομη, ''σκληρή'' σαν το ατσάλι, εγκλωβισμένη στην εικόνα της.
Η δύναμη που εγώ θέλω να έχω αντλείται από τα μέσα, αλλά δεν ανθίζει και δεν ολοκληρώνεται μακριά από τους ανθρώπους. Ευχαριστώ ολόψυχα όλους εσάς που με βοηθήσατε την ώρα του συμβάντος και μου συμπαρασταθήκατε όλον αυτό τον καιρό.

«Θα ξαναβρεθούμε στο δρόμο» αναφέρει στο «δυνατό» μήνυμα της η δικηγόρος που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων μετά από την πορεία για την 17η Νοεμβρίου στα Εξάρχεια, Αναστασία Τσουκαλά.

Η δικηγόρος με ένα συγκλονιστικό post στο Facebook ευχαρίστησε μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται όσους την βοήθησαν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου