Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

ΙΤΑΛΙΑ: Αφρικάνος λαθρομετανάστης κατέστρεψε χριστιανικό ιερό γιατί είχε «καθήκον» να το κάνει ως μουσουλμάνος



Ο 25χρονος λαθρομετανάστης από την Γκάμπια, ο οποίος, στις 2 Ιανουαρίου 2017, κατέστρεψε ένα καθολικό ιερό με το άγαλμα της Παναγίας στην εξωτερική αυλή της Ενορίας της Παναγίας του Ροζαρίου στην πόλη Φότζα και έβαλε φωτιά σε μία φάτνη, εκδιώχθηκε από την Ιταλία. Δικαιολόγησε την πράξη του
αναφερόμενος στη μουσουλμανική πίστη του.

Όταν πιάστηκε να φύγει από το χώρο, είπε ότι ήταν καθήκον του ως μουσουλμάνος να καταστρέψει τα χριστιανικά σύμβολα.
Δεδομένου ότι το περιστατικό έλαβε χώρα τον Ιανουάριο και απελάθηκε τώρα, αυτό σημαίνει ότι δεν πήγε σχεδόν καθόλου φυλακή για τα αδικήματα του εμπρησμού, των υλικών ζημιών και της βίαιης αντίστασης στη σύλληψη.
Και πιθανότατα θα επιστρέψει με την επόμενη βάρκα πίσω.
ΚΟ / πηγή – από εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου