Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ! ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΓΛΥΠΤΩΝ ΜΑΣ. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ. Του Αλέξη Μαθεάκη

Φωτογραφία του Alexis Mantheakis.
Να ο λογος που αρχισαμε μια παγκοσμια καμπανια για τα Γλυπτα. Πρωτα να τα σωσουμε απο αυτα που ελεγαν υπουργοι πολιτισμου μας- "δεν μας ενδιαφερει το ιδιοκτησιακο", " να τα δανειστουμε απο την Αγγλια " και το χειροτερο που θα το διαβαστε κατω...

Φωτογραφία του Alexis Mantheakis.
Προταση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ κυβερνησης! Σταματησαμε αυτες τις απιστευτες προτασεις και τελειωσαμε με την ιδεα του δανεισμου με τις δυναμικες παρεμβασεις μας.
Φωτογραφία του Alexis Mantheakis.
 Παντα ομως το προβλημα ειναι η απροθυμια της κυβερνησης, καθε κυβερνησης μας να τα ΖΗΤΗΣΕΙ επισημα. Παντα στις καλενδες με ψελλισματα για ηπια διπλωματια, και προχθες ο ΠτΔ και το Υπ. Πολ. δεν παρουσιασαν κανενα προγραμμα εστω και της διπλωματιας και δυνατα για τη επιστροφη. 
Φωτογραφία του Alexis Mantheakis.
Για αυτο φτιαξαμε οργανωσεις, με δικα μας λεφτα, με λιγα που δεν περισσευαν και φτασαμε στις ακρες του κοσμου, στο κοινοβουλιο της Αγγλιας, στην Οξφορδη, στην Αυστραλια, στην UNESCO και οπου μπορουμε, και φυσικα συνεργαστηκαμε με τα ΜΜΕ απο το CNN, AL Jazeera, Guardian, NYT, Associated Press, AFP, Deutsche Welle, και δεν θα σταματησουμε μεχρι να τα ζητησει απλα, και ξεκαθαρα η Ελλαδα και να τα επιστρεψει η Αγγλια οπου το κλιμα εινει υπερ της Επιστροφης. Δεν σταματαμε οτι και να γινει!
Κύριε Υπουργέ, ούτε οι Αγγλοι δεν τα ονομάζουν "Ελγίνεια Μάρμαρα", δηλαδή τα Γλυπτά του Παρθενώνα να τα λένε με το όνομα του κλέφτη, μόνο εσείς, και δύο βουλευτές από την επιτροπή σας μιλούν για Ελγίνεια Αλεξης Μανθεακης .
 
Προεδρος της επιτροπης IPSACI   www.ipsaci2.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου