Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Σεβαστάκης (ΣΥΡΙΖΑ) στο ΘΕΜΑ 104,6: Δεν θα περάσουμε αυτόματα στον παράδεισο μετά τον Αύγουστο

Σεβαστάκης (ΣΥΡΙΖΑ) στο ΘΕΜΑ 104,6: Δεν θα περάσουμε αυτόματα στον παράδεισο μετά τον Αύγουστο

«Η σχέση μας με τα Μνημόνια δεν θα είναι αυτή που ήταν από το 2010 αλλά δεν θα περάσουμε και στον παράδεισο, για να μη δημιουργούμε ψευδαισθήσεις» δήλωσε ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος 

«Δεν θα περάσουμε αυτομάτως στον παράδεισο για να μη δημιουργούμε ψευδαισθήσεις» δήλωσε το πρωί της Δευτέρας στο ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Σεβαστάκης σχετικά με το τι θα συμβεί στη χώρα μετά τον Αύγουστο.


«Μετά το καλοκαίρι θα έχεις μεγαλύτερα περιθώρια πολιτικής ελευθερίας. Η σχέση μας με τα Μνημόνια δεν θα είναι αυτή που ήταν από το 2010 αλλά όχι ό,τι συμβαίνει τώρα. Θα υπάρχει ένας μεγαλύτερος έλεγχος αλλά έχεις τον έλεγχο εθνικών πολιτικών» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά τις δηλώσεις Βίζερ σχετικά με μια νέα συμφωνία για το θέμα του χρέους, ο κ. Σεβαστάκης έκανε λόγο «για μια συμφωνία όχι μνημονιακού τύπου, που θα έχει άλλα χαρακτηρισιτκά» συμπληρώνοντας ότι ο ίδιος κρατάει ότι «ακόμα και αρνητικά περιγεγραμμένο το αφήγημα χρέους είναι ζωντανό».

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση Ζουράρι που οδήγησε τον υφυπουργό Παιδείας στην υποβολή παραίτησης αρχικά παρατήρησε ότι «είναι λιβελογράφος που χρησιμοποιεί την πρόκληση και τον αιφνιδιασμό» και πρόσθεσε ότι «όταν είσαι μέλος μιας κυβέρνησης και όταν ξέρεις ότι υφίστασαι σκληρή κριτική πρέπει να είσαι πιο συγκροτημένος».

«Ο Ζουράρις είναι ένας διανοούμενος με ελευθερίες και έχει μια φυσική αγένεια, εμπρόθετη αλλά λόγια» κατέληξε για το θέμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου