Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Αν έχετε κάποιο φίλο που έδωσε λεφτά στο Σώρρα, δείξτε του με τρόπο αυτό το βιντεάκι

Και προσπαθήστε να μη γελάσετε κατάμουτρα σε βάρος του.

Αν έχετε κάποιο φίλο, συγγενή ή γνωστό, που έχει σκάσει από 20 έως 50 ευρώ, ή και παραπάνω στην οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα, προκειμένου ο αυτοαποκαλούμενος δισεκατομμυριούχος να του ξεπληρώσει τα χρέη προς Εφορία και τράπεζες, μπορείτε με τρόπο να του δείξετε το παρακάτω βιντεάκι.




 
Σε αυτό, ο Αρτέμης Σώρρας διατυπώνει κάποιες περίεργες απόψεις, όπως:
Αν δεν πληρώσεις θα σου πάρουν το σπίτι
Ο μόνος τρόπος για να γλιτώσεις το σπίτι σου και τη ζωή σου και να πας απέναντι σε ένα κτήνος καθεστωτικό να το λιώσεις, είναι να αποπληρώσεις με χρήματα. Εάν δεν δώσεις χρήματα δεν πρόκειται να σταματήσεις κανέναν πλειστηριασμό
Είναι καθήκον όλων μας να αποπληρώσουμε τα χρέη μας και να σκοτώσουμε το καθεστωτικό κτήνος με χρήμα, γιατί αυτό ζητά (wtf?)
Το όπλο για να αντιμετωπίσεις ένα χρέος είναι μόνο το χρήμα, έλα να του το δώσουμε γιατί αυτό θα σκοτώσει το ίδιο το κτήνος […] έλα να του το δώσουμε για να μην μας πάρει το σπίτι
Ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος έκανε καριέρα υποσχόμενος πως θα αποπληρώσει το ελληνικό χρέος αλλά και τα χρέη όλων των Ελλήνων με τα 600 δισεκατομμύρια που υποτίθεται ότι είχε, τα τελευταία χρόνια έπειθε κόσμο πως με ένα 20αρικο ή με ένα 50άρικο, μπορούσαν να στείλουν εξώδικο στις ΔΟΥ εφόσον είχαν οφειλές και να απαιτήσουν να πληρωθούν αυτές από το ομόλογο του Σώρρα.
Πριν μερικές μέρες μάλιστα, οι οπαδοί του κραδαίνοντας ελληνικές σημαίες, πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης





Τώρα απ’ ότι φαίνεται, o Σώρρας αλλάζει άρδην στάση και υποστηρίζει πως ο μόνος τρόπος για να σταματήσεις να έχεις χρέη, είναι… να τα αποπληρώσεις. Μία δηλαδή ρηξικέλευθη πρόταση, που κανένας άλλος δεν είχε σκεφτεί μέχρι τώρα.

Δεν ξέρουμε αν αυτό είναι το τέλος μιας εποχής (sic), ή η αρχή ενός ακόμα publicity stunt όπου ο Σώρρας σε επόμενο μήνυμά του θα υποστηρίξει πως ό,τι είπε το είπε γιατί τον ανάγκασαν οι σκοτεινές δυνάμεις του σύμπαντος να το πει, αλλά προς το παρόν όσοι βασίστηκαν σε αυτόν για να ξεχρεώσουν, καλό θα ήταν να αρχίσουν να ψάχνονται για ένα backup plan.

Με τις υγείες σας.


 
πηγή: spasmenoparathyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου