Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Μακεδονικό. Μία ομιλία που θα συζητηθεί...Κρίς Σπύρου: Πουλήθηκε εκ των έσω το Μακεδονικό!


Ντοκουμέντο απο έρευνα του Πρώην γερουσιαστή, Πρώην Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων και πρώην Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος της Πολιτείας του Νιού Χαμσάϊρ, Η.Π.Α., Κρίς Σπύρου! Με μια αποκαλυπτική ομιλία του στην εκδήλωση των ροτατιανών ομίλων στην Αθήνα... ο ελληνοαμερικάνος πρώην γερουσιαστής προέβει σε φοβερές αποκαλύψεις για την προδοσία στο εθνικό ζητημα της Μακεδονίας, προδοσία που όπως είπε «αποδεικνύεται απο επίσημα ,αλλά απόρρητα ως σήμερα έγγραφα.» Ο κ.Σπύρου ουσιαστικά είπε ότι Ελληνες αξιωματούχοι «πούλησαν» το όνομα και εξέθεσαν και τον τότε αμερικανό πρόεδρο Μπιλ Κλίντον,ο οποίος είχε δεσμευθεί ότι «δεν θα περνούσε απο τις ΗΠΑ ο... 
Ο κ.Σπύρου ουσιαστικά είπε ότι Ελληνες αξιωματούχοι «πούλησαν» το όνομα και εξέθεσαν και τον τότε αμερικανό πρόεδρο Μπιλ Κλίντον,ο οποίος είχε δεσμευθεί ότι «δεν θα περνούσε απο τις ΗΠΑ ονομασία σύνθετη με το όνομα Μακεδονία μέσα».
 Και αιφνιδίως Ελληνες της ομογένειας παρουσίασαν στον Κλίντον έγγραφο με τη λέξη Μακεδονία! ... 
Αναλυτικά η ομιλία του κ.Σπύρου:... 
Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.logiosermis.net/2015/07/makedoniko.html#.Wk57lRvJ47v

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου