Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Αποκαλύψεις Γ. Τράγκα για το Μακεδονικό – «Ο Τσίπρας με την ίδια ψυχρότητα που αρπάζει τα σπίτια θα …»



«Χωρίς δημοψήφισμα, χωρίς να ρωτήσει τους Έλληνες, με την ίδια ψυχρότητα που αρπάζει τις αποταμιεύσεις τους ο Τσίπρας και η ταξιαρχία των νενέκων προχωρούν στην αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία» με αυτά τα λόγια ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας ξεκίνησε τη ραδιοφωνική του
εκπομπή στα Παραπολιτικά Fm. Με εκτεταμένη αναφορά στο Μακεδονικό ζήτημα συνέχισε να λέει: » Χωρίς να ντρέπονται. Χωρίς να κοκκινίζουν γιατί δεν ρωτάνε τους Μακεδόνες. Με τον ίδιο κυνισμό που ψηφίζουν τα γενοκτονικά νομοσχέδια. Με το ίδιο παγερό ύφος που αντιμετωπίζουν τη μαζική μετανάστευση των Ελλήνων, τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τη φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας».
Όπως αποκάλυψε ο ειδικός μεσολαβητής του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις, ο όρος Μακεδονία θα υπάρχει στην ονομασία, τον αναγνωρίζει και η Ελλάδα. Ελπίζω και εύχομαι με όλη μου την ψυχή, εκατομμύρια Έλληνες να συγκεντρωθούν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης αλλά και να προγραμματιστούν γιγαντιαίες διαδηλώσεις, για να φανεί περισσότερο η γύμνια και η προδοσία του Αλέξη Τσίπρα, αναφέρει το crashonline.gr
Ελπίζω το κόμμα του Μακεδόνα Κωνσταντίνου Κραμανλή, του μεγάλου Εθνάρχη, να μην μείνει σιωπηλό στην προδοσία του Τσίπρα. Ελπίζω ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μην είναι loser, να μην είναι ηττημένος πριν ακόμη πάει στις κάλπες.
Η Αριστερά της Σχολής του Σικάγου, αυτό το σάπιο μήλο της Αριστεράς, με το πολύ βρόμικο σκουλήκι μέσα στην ψίχα του, προχωρεί στην εκχώρηση του ονόματος Μακεδονία και μαζί παραχωρεί το δικαίωμα στα Σκόπια να ξεκινήσουν διεκδικήσεις για την ελληνική Μακεδονία. Διεκδικήσεις που φαίνονται στους χάρτες που αναγνώριζαν οι παλαιοί Έλληνες κομμουνιστές.  Φαίνεται – σύμφωνα με όσα είπε και ο κος Νίμιτς- ότι καταλήγουν σε μια σύνθετη ονομασία που θα λέγεται Nova Macedonia ή «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας».
Είναι τραγικές και ιστορικές οι ευθύνες του Πάνου Καμμένου και όλων των βουλευτών των ΑΝΕΛ. Ο Καμμένος θα περάσει στην ιστορία ως ο πολιτικός που επέτρεψε στην παράξενη Απριλιανής συμπεριφοράς αριστερά του Τσίπρα, να ισοπεδώσει τους Έλληνες και να ξεκινήσει το ντόμινο των εδαφικών παραχωρήσεων και των συζητήσεων για αλλαγή συνόρων στην περιοχή. Ο Καμμένος με tweet χθες, έδωσε την ονομασία που είχε παλαιά η περιοχή. Δηλαδή να την πούνε Βαρντάσκα.
Στην πραγματικότητα, παίζεται ένα πολύ βρόμικο παιχνίδι σε βάρος της εθνικής κυριαρχίας και της εθνικής ανεξαρτησίας. Αυτό το παιχνίδι περιγράφεται ήδη σε εφημερίδες εδώ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Προσπαθούν με τον άλφα ή βήτα τρόπο να εξαγοράσουν διάφορους βουλευτές, όπως την κα Μεγαλοοικονόμου ώστε μαζί με ορισμένους νεοδημοκράτες, ποταμίσιους ή πασόκες που υποστηρίζουν τη σύνθετη ονομασία, να περάσουν την αναγνώριση και να γλιτώσουν και το πολιτικό κόστος για τον Καμμένο. Ο οποίος ψήφισε – χωρίς ομιλία- τα καζινάτα πολυνομοσχέδια. Ασφαλώς θα έχετε παρατηρήσει όλοι σας ότι τις τελευταίες ημέρες, ανεβάζουν τους τόνους οι Αλβανοί, ενώ σιωπούν οι Τούρκοι, περιμένοντας να κάνει τις πρώτες υποχωρήσεις η Αθήνα για να ορμήσουν δυνατά για Αιγαίο και Θράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου