Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Γ. Δημαράς (ΣΥΡΙΖΑ): «Όλοι να τους λένε "Μακεδονία" και εμείς να λέμε ότι δεν καταλαβαίνουμε δεν είναι λύση»

Γ. Δημαράς (ΣΥΡΙΖΑ): «Όλοι να τους λένε \"Μακεδονία\" και εμείς να λέμε ότι δεν καταλαβαίνουμε δεν είναι λύση»
Τη δυσκολία να λυθεί το ζήτημα της ονομασίας της FYROM αναγνώρισε σε συνέντευξή του στο Θέμα FM ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργος Δημαράς καθώς όπως παραδέχτηκε υπάρχει ενδοκυβερνητική διαφωνία.
Όταν ρωτήθηκε εάν συμφωνεί να συμπεριλαμβάνεται ο όρος «Μακεδονία» σε μια σύνθετη ονομασία ο κ. Δημαράς διευκρίνισε,
ότι από το 2009 το κόμμα των Οικολόγων από το οποίο προέρχεται «έχει πάρει απόφαση που συμφωνεί με τη σύνθετη ονομασία. Για παράδειγμα δεν θα είχαμε αντίρρηση για το όνομα Σλαβομακεδονία».
«Το να κλείνουμε τα μάτια, όλος ο κόσμος να τους λέει "Μακεδονία" και εμείς να λέμε ότι όχι δεν καταλαβαίνουμε δεν είναι λύση του προβλήματος. Κι εγώ επιθυμώ να μην είχαν το όνομα Μακεδονία αλλά η πραγματική κατάσταση αλλού μας οδηγεί» συμπλήρωσε ο κ. Δημαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου