Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Με χώμα από την Μικρά Ασία τα θεμέλια του γηπέδου της ΑΕΚ:Αγία Σοφία


Το προσεχές δεκαήμερο αναμένεται να επιλέξει η ΑΕΚ την κατασκευαστική εταιρεία που θα αναλάβει τη δεύτερη φάση των εργασιών για το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στην Ένωση εκτιμούν πως τα έργα για τα θεμέλια της Αγια-Σοφιάς θα ξεκινήσουν ως το τέλος του Ιανουαρίου, με τον σύνδεσμο
Μικρασιατών Κωνσταντινουπολιτών Ρίζες να έχει προετοιμαστεί για τη διαδικασία.
Τέσσερα κιβώτια χώμα από τη Μικρά Ασία θα «πέσουν» στα θεμέλια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.
Ο σύνδεσμος Μικρασιατών Κωνσταντινουπολιτών Ρίζες, κατόπιν συνεννόησης με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, έφερε το καλοκαίρι χώμα από τέσσερα διαφορετικά σημεία της Μικράς Ασίας, προκειμένου να μπει στα θεμέλια της Αγια-Σοφιάς και να υπάρχει πάντα η θύμηση της καταγωγής της ΑΕΚ.
«Φέρνουμε χώμα ιερό να μείνει μόνιμα στο γήπεδο μας, στα θεμέλια και να δώσει τις βάσεις της μνήμης που θα κρατάει για πάντα αυτή η ομάδα. Επίσης κομμάτια από πέτρες θα πάνε στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού της ΑΕΚ», ανέφερε μέλος του συνδέσμου στην ιστοσελίδα aek365.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου