Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ:«Mας χάρισαν την Μακεδονία»!

Πρώτα ήταν αλβανικό ΜΜΕ, έπειτα σκοπιανό και τώρα ο ίδιος ο αναπληρωτής πρωθυπουργός των Σκοπίων ο οποίος αποκάλυψε πως το ΥΠΕΞ αποδέχτηκε την ονομασία με τον όρο Μακεδονία! 
Ταυτόχρονα έσκασαν και οι πρώτες δημοσκοπήσεις-κόλαφος για την εξωτερική πολιτική του Ν.Κοτζιά με αποτέλεσμα να βγάλει το Υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωση με την οποία ταυτίζει την Εκκλησία με τη Χρυσή Αυγή! 
Και όχι μόνο αλλά αποκαλεί στην ουσία τους Ιεράρχες νεοναζιστές! 
Η Βόμβα από τον αναπληρωτή πρωθυπουργό των Σκοπίων θα πρέπει να προβληματίσει ιδιαίτερα...

Μήπως οι Αλβανοί με το να βγάζουν στην φόρα την μυστική διπλωματία Κοτζιά πυρπολούν για δικούς τους σκοπούς την ενδοτικότητα της Αθήνας;

Εξάλλου το όραμα τους είναι η Μεγάλη ΑΛβανία, άρα γιατί να επιδιώκουν λύση;

O Αλβανός αναπληρωτής πρωθυπουργός των Σκοπίων, Μπουγιάρ Οσμάνι, προέρχεται από το συγκυβερνών αλβανικό κόμμα DUI, μην το ξεχνάμε αυτό...

Τι αποκάλυψε λοιπόν

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για τις επαφές που είχε στην Ελλάδα με την ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών παρουσιάστηκε σε συνέντευξη του σε σκοπιανικό ΜΜΕ ο αναπληρωτής πρωθυπουργός -αρμόδιος για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις- Μπούγιαρ Οσμάνι.

Μιλώντας σε εκπομπή της τηλεόρασης «24» ο κ.Οσμάνι, δήλωσε πως η Αθήνα αποδέχεται ονομασία που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία, κάνοντας λόγο για προτάσεις που υπάρχουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, χωρίς όμως να δώσει λεπτομέρειες για αυτές.
 
Ο ίδιος επεσήμανε πως και στον κυβερνητικό συνασπισμό στα Σκόπια, υπάρχει συναίνεση πως ο όρος «Μακεδονία» θα πρέπει να υπάρχει στη νέα σύνθετη ονομασία, χωρίς όμως να προχωρήσει περισσότερο.

«Κάποιες από τις προτάσεις θα πρέπει να είναι επαρκώς ώριμες ώστε να αντέξουν στην πίεση του κοινού. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες γιατί δεν θα βοηθήσω τη διαδικασία» δήλωσε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός των Σκοπίων, συμπληρώνοντας:

«Προσπαθούμε να βρούμε μια αποδεκτή λύση που δεν θα χτυπήσει ευαίσθητες αξίες των δύο χωρών».

Ο ίδιος πρόσθεσε πως η επίλυση του προβλήματος αποτελεί σύνθετη διαδικασία, αλλά θεωρεί πως υπάρχει βούληση από τις δύο κυβερνήσεις ώστε να βρεθεί λύση.

«Προσπαθούμε να αναλύσουμε όλες τις πτυχές του θέματος. Αυτό το ζήτημα έχει έναν ορθολογικό πυρήνα, με πολλές ωστόσο συναισθηματικές προεκτάσεις που έχουν συσσωρευτεί με την πάροδο των ετών» επεσήμανε, τονίζοντας πως είναι η κατάλληλη εποχή προκειμένου να επιλυθεί η διαμάχη και να ανοίξει ο δρόμος για ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ, που είναι σημαντικό για λόγους ασφαλείας.

Δείτε το δημοσίευμα:

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου