Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ... Του Ευριπίδη Μπίλλη

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΜΕΣΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
...ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ «ΠΑΖΛ» ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ
Σχετικά με τα ανωτέρω αναγραφόμενα υπενθυμίζω ότι:...


  • Υπενθυμίζω πρώτα  την κραυγή Εθνικής απόγνωσης του Έλληνα της  Αμερικής για τα κατά πληροφορίες του τεκταινόμενα
·       Είπε χθες το ανατέλλον αστέρι της διεθνούς νεοταξικής μνημονικής κατοχικής πολιτικής κ. Τσίπρας,  μεταξύ άλλων "πατριωτικών" που είπεότι  ρόλος ως είπε τηςΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ μας δεν είναι αυτό που λέει το όνομα της, αλλά είναι η διάσωση των λαθρομεταναστώνζωών ως είπε.
·     
  Με επακόλουθο να πρέπει να αλλάξει όνομα η Ελληνική Ακτοφυλακή και να λέγεται νεοταξικά ΛΑΘΡΟΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ .
·       Τη σαφή παλαιά νεοταξική εθνομηδενιστική δήλωση του κ. Τσίπραότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα και την σε συνέχεια χθεσινή του,  ότι ρόλος της Ακτοφυλακής μας (όχι βέβαια της τουρκικήςείναι,  εννοούσε «μόνον»,  προφανώς ο αστήρ «μας» της διεθνούς νεοταξικής πολιτικής να διασώζει ζωές.
·       Ως συμπέρασμα συνάγεται,  αφού κατά νεοταξικό διεθνιστή του Ομπάμα και της Νούλαντ   κ. Τσίπρα,  δεν έχει σύνορα η θάλασσα.
·        Το να  μπορούν οι τούρκοι να φτάνουν μέχρι ΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΙΟ (εκ παραδρομής αναφέρθηκε χθες η Σάμος)
·       Και να  θέτουν υπό την «προστασία» τουςτους  μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που του αποστέλλει ανελλιπώς μέσω των ανύπαρκτων συνόρωνο Σουλτάνος.
·       Επίσης, όπως ήδη το κάνουνκαι  να μπορούν οι τούρκοι να φτάνουν μέχρι  τη Βουλιαγμένη,  με τα πολεμικά τους πλοία!!!
·       Υπενθυμίζω επίσης τη δήλωση του για «ορθή» εφαρμογή της συνθήκης της Λωζάνης.
·       Που για όποιον δεν θέλει να εθελοτυφλεί,  οδηγεί σε αναμενόμενη«διαπραγμάτευση» των απαιτήσεων της τουρκίας εις βάρος της Εθνικής Κυριαρχίας μαςΚαι αναμενόμενα  μπαξίσια για το  Αιγαίο και τη Θράκη. Μετά κάποιο αναμενόμενο «θερμό» επεισόδιο.
·       Επίσης οι δηλώσεις των «συμμάχων» μας καθώς και της ΕΕ δείχνουν σαφώς τι θαδιατάξουν τον κ. Τσίπρα.

·       Δηλαδή ότι θα τον διατάξουν, να φερθεί ανάλογα με την «πατριωτική» του  συμπεριφορά στο ΣΚΟΠΙΑΝΟ
·       Μη υπολογίζοντας δηλαδή τον ως τον απεκάλεσε,  τον «ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΟ ΟΧΛΟ ΤΩΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΊΩΝ».

·       Ως δικαιολογία της εν εξελίξει Εθνικής ως όλα δείχνουντης «πατριωτικής» αντιμετώπισης των απαιτήσεων της τουρκίας, θα είναι το να αποφύγουμεόσα θα μας απειλεί πιθανότατα ο κ. Τσίπρας ότι θα συμβούναν δεν υποχωρήσουμε στις απαιτήσεις της τουρκίας και των «συμμάχων» μας.

·       Επιπλέον ίσως  επαναλάβει, το ως  είπε πρώτος εφιάλτης Γιωργάκης, «λίγα στρέμματα λιγότερο για να κοιμόμαστε ήσυχοι»
·        Είναι όμως προφανές, ότι με την «πατριωτική»   στην πράξη ενδοτικότητατην αντίθετη με ότι με ψευτολεονταρισμούς δημοσίως,  όχι μόνον δεν θα κοιμόμαστε ήσυχοι αλλά μπορούμε να προβλέψουμε. 
·       Ότι οι τούρκοι σε λίγα χρόνια εκτός από τη Θράκη και το Αιγαίο,  θα φτάσουνγιαβάς-γιαβάς,  μέχρι τη Θεσσαλονίκη μας «του Κεμάλ του Μπουτάρη» και της«καρδιάς του Σουλτάνου».
·       Και ίσως λίγο αργότερα και μέχρι τη Μελούνα.

·        Με τον γλυκύτατον επιεικώς αιθεροβάμονα Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, αφ ενός να εκπληροί  το «μοναδικό» του έργο,  του να ευλογεί κάθε «πατριωτική» πράξη των  εθνομηδενιστώνκαι αφετέρου να εκφωνεί με Εθνική υπερηφάνεια  παρηγορητικούς πατριωτικούς λόγους.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ  ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου