Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Κύριε Τσίπρα αυτός ο "Ετερόκλητος Όχλος" για κακή του τύχη σας έφερε στην εξουσία!

Γράφει ο
Γιάννης Δ. Πρεβενιός
Με αφορμή την πρόσφατη ομιλία του κ. Τσίπρα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ θέλω να επισημάνω κάτι που με εξόργισε προσωπικά αλλά φαντάζομαι και πολλούς από εσάς. Πολλούς από εσάς που σεβόμενοι ίσως ...
το αξίωμα του δίνεται ακόμη βάση και προσοχή στα λεγόμενα του!
Αυτή την φορά ο τρις ψεύτης του Ελληνικού λαού ως προς τις προεκλογικές του υποσχέσεις και το δημοψήφισμα του ΟΧΙ που μετέτρεψε σε ΝΑΙ αλλά και ο άνθρωπος που έκανε γνωστή σε όλη την υφήλιο την "Κωλοτούμπα" ως λέξη και έννοια είχε το απύθμενο θράσος να χαρακτηρίσει τους συμμετέχοντες στα συλλαλητήρια της
Θεσσαλονίκης και της Αθήνας ως "Ετερόκλητο όχλο"!
Μάλιστα η απρέπεια του είχε και υπόβαθρο αφού είπε στο Βο(υ)λευτικό του ακροατήριο ότι τις εκδηλώσεις αυτές τις διοργάνωσαν αυτοί που σχετίζονται με την υπόθεση .... "NOVARTIS"!!!
Σκέψεις και λόγια που παραπέμπουν σε νοσηρούς εγκεφάλους οι οποίοι δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι το τεράστιο πλήθος όλων των ηλικιών και από όλα τα μέρη της Ελλάδας που δε φορούσε κουκούλες, ούτε έριξε μολότοφ αλλά κυρίως δεν είχε κομματικούς νταβατζήδες ήταν αγνοί Έλληνες Πατριώτες που αγωνιούν για το διαφαινόμενο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας!!!
Φυσικά όλοι αυτοί οι "Τύποι" που εδραίωσαν με τις υπογραφές τους την νέα Γερμανική κατοχή της χώρας την επόμενη ημέρα του συλλαλητηρίου για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη έβγαλαν στο προσκήνιο με πομπώδη τρόπο την εδώ και χρόνια γνωστή υπόθεση της "NOVARTIS" με μαρτυρίες και καταγγελίες ανθρώπων με .... Κουκούλες τους οποίους μάλιστα βάφτισαν προστατευμένους μάρτυρες!
Κουκουλοφόροι μάρτυρες που θυμίζουν τους καταδότες της Κατοχής οι οποίοι έστελναν στα αποσπάσματα των Ες-Ες τους Παππούδες μας!
Την παραπάνω επισήμανση μη την λάβετε ως θέση μου για το συγκεκριμένο σκάνδαλο το οποίο σίγουρα είναι υπαρκτό και χρειάζεται διερεύνηση όμως στηλιτεύω τις πρακτικές δηλ. τον χρόνο αλλά και τον τρόπο προβολής του από τα κυβερνητικά στελέχη αφού πιστεύω ότι πριν ξεκινήσει η διαπόμπευση προσώπων και ειδικά πολιτικών πρέπει να υπάρχουν ατράνταχτα αποδεικτικά στοιχεία που θα τους καθιστούν υπόλογους στην Δικαιοσύνη και όχι βορά πολιτικών και κομματικών επιδιώξεων!
Ας επανέλθουμε όμως στον χαρακτηρισμό του κ. Τσίπρα "Ετερόκλητος όχλος" για όλους  όσους συμμετείχαμε στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας λέγοντας του ότι όχλος και μάλιστα αλλοπρόσαλλος είναι η κυβερνητική του παρέα αφού απαρτίζεται από ανθρώπους από τους οποίους κάποιοι δεν μιλούν καλά καλά τα Ελληνικά, από άλλους που είναι ανιστόρητοι και άθρησκοι και από έναν που έχει ψύχωση με τις στρατιωτικές αμφιέσεις!
Κύριε Τσίπρα ο "Όχλος" στον οποίο αναφερθήκατε για κακή του τύχη σας έφερε στην εξουσία και οφείλεται να τον σέβεστε και να τον υπηρετείτε και όχι να τον λοιδορείτε γιατί δεν θα αργήσει ο καιρός που θα αξιολογηθείτε από αυτόν στην κάλπη και τότε θα καταλάβετε το θυμό και την απέχθεια του για τα λεγόμενα και κυρίως για τα πεπραγμένα ... όλων σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου