Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Ο πατριωτικός χώρος ενώνεται. Γράφει ο Νίκος Ζώης

Αποτέλεσμα εικόνας για ελληνικη σημαια
Οι πρόσφατες μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις των Ελλήνων πολιτών στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, παρά την λυσσαλέα αντίδραση του πολιτικού καθεστώτος και των διαπλεκόμενων ΜΜΕ, απέδειξε για μια ακόμη φορά, ότι ο πατριωτισμός είναι έμφυτος στους Έλληνες....
Όλος αυτός ο κόσμος, ουσιαστικά η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, αναζητά πλέον μια πατριωτική στέγη, η οποία θα στεγάσει τα όνειρα και τις ελπίδες του στην σημερινή δύσκολη εποχή, αφού τα υπάρχοντα κόμματα της Βουλής αποδεικνύονται ανίκανα να τον εκπροσωπήσουν.
Φαίνεται, ότι αυτή την ανάγκη έρχεται να καλύψει μια προσπάθεια ένωσης των Ελλήνων που πιστεύουν, ότι η συνεργασία των υγιών πατριωτικών δυνάμεων είναι σήμερα επιβεβλημένη όσο ποτέ άλλοτε.
Κατά πληροφορίες μας, πολλά κόμματα του ευρύτερου πατριωτικού χώρου, βρίσκονται πολύ κοντά στην ισότιμη συνεργασία για κοινή εκλογική κάθοδο στις επερχόμενες εκλογές.
Οι πρώτες συναντήσεις έχουν ήδη γίνει με μυστικότητα και οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.
Έντιμα και ικανά πρόσωπα βρίσκονται σε αυτή την προσπάθεια, καταξιωμένα στην κοινωνία και το επάγγελμά τους από όλες τις επαγγελματικές τάξεις και όχι ανεπάγγελτοι- επαγγελματίες της πολιτικής. Δικηγόροι, καθηγητές πανεπιστημίου, στρατιωτικοί, οικονομολόγοι, πολιτικοί επιστήμονες, διεθνολόγοι, εκπαιδευτικοί, μηχανικοί, γεωπόνοι, γιατροί, συγγραφείς, καλλιτέχνες, πολύτεκνοι, άλλοι επιστήμονες, πρώην δικαστικοί κλπ.
Όπως μαθαίνουμε η κίνηση αυτή που σχεδιάζεται εδώ και καιρό, δεν έχει καμία σχέση με επίδοξους αρχηγίσκους που κυκλοφορούν τελευταία εκμεταλλευόμενοι τα συλλαλητήρια του λαού και καπηλευόμενοι τον πατριωτισμό των Ελλήνων.
Οψόμεθα…
Νίκος Ζώης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου