Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Φίλιππος Ηλιάδης: Πόσο πουλήσατε τη Μακεδονία, πόσο πουλήσατε την πατρίδα;

Σε ανάρτησή του στο facebook o κ. Ηλιάδης σχολιάζοντας την τοποθέτηση του  κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ  αναφέρει τα παρακάτω :
" «Ακούμε το μήνυμα της συγκέντρωσης (για τη Μακεδονία) διαφωνούμε κάθετα. Ο όρος «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων είναι δεδομένος" , ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος στον ΣΚΑΙ...... αποφεύγοντας να μας εξηγήσει τι σημαίνει αυτή η διαφωνία της κυβέρνησης με τον λαό...
Γιατί κινείται άραγε η κυβέρνηση αντίθετα με την θέληση του εντολέα της (λαού) ;
Δεν είναι ο Ελληνικός λαός σε τέτοιο επίπεδο ( είναι όμως των Σκοπίων ) ώστε να παίρνει τέτοιου είδους αποφάσεις;

Δεν αποφασίζει τελικά ο "κυρίαρχος" Ελληνικός λαός;
Τότε ποιος αποφασίζει και γιατί;
Δεν έχουμε δημοκρατία;
Τι ακριβώς συμβαίνει ;

Με αυτή την "κάθετη" διαφωνία διαγράφονται σημαντικές εξελίξεις στο θέμα των Σκοπίων (προφανώς και στα θέματα Αλβανίας και Τουρκίας).

Φαίνεται λοιπόν ξεκάθαρα μια ρήξη μεταξύ της κυβέρνησης και των πολιτών, αφού η κυβέρνηση αρνείται να αποδεχθεί την λαϊκή εντολή η οποία είναι "όχι στη χρήση του όρου Μακεδονία στο όνομα των Σκοπίων".

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για να τα λέμε έξω από τα δόντια (όσο και εάν θέλει να το αποφύγει) θα βρεθεί αντιμέτωπη με το ερώτημα:
Πόσο πουλήσατε τη Μακεδονία, πόσο πουλήσατε την πατρίδα; "

Φίλιππος Αλεξ. Ηλιάδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου