Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ "COLPO GROSSO" ΜΕ ΤΗ ΖΗΜΕΝΣ!

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΒΟΜΒΑ ΚΑΙ "COLPO GROSSO" ΜΕ ΤΗ ΖΗΜΕΝΣ!

Πανικός σε Σημίτη-Τσουκάτο για τις "ροές" απο τα μαύρα γερμανικά ταμεία...

Γιάννης Ντάσκας 
Α, Μπά...Θυμήθηκε τώρα ο ταμίας του ΠΑΣΟΚ ότι το 1 εκατομ. μάρκα που είχε εισπράξει το ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ του Κ. Σημίτη, ο Θόδωρος Τσουκάτος το κατέθεσε στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ;.....
Τόσο ασήμαντη λεπτομέρεια ήταν και δεν την θυμόταν κανείς νωρίτερα;
Image result for ΣΗΜΙΤΗΣ
Είχε πολλούς χορηγούς αυτής της τάξης το ΠΑΣΟΚ με πρόεδρο τον Κ. Σημίτη;
Αν ήταν μια εταιρεία με αυτή την υπόθεση ο πρώτος που θα έπαιρνε κλήση να εξηγήσει για ποιό λόγο η δωρεά, θα ήταν ο πρόεδρος και τα όργανα της εταιρείας...
Image result for τσουκατοσ
Μικρή παρένθεση, επειδή μ.χ. δεν υπάρχουν προφήτες και σπεύδουμε τώρα στην προφητεία:
Μια μικρή "λεπτομέρεια" μας λείπει ακόμα για να έχουμε τη βεβαιότητα ότι ένας κοινός τραπεζικός λογαριασμός σε φορολογικό παράδεισο θα δέσει με...χειροπέδες έναν πασίγνωστο δικηγόρο του οποίου το μικρό όνομα είναι Σ. με έναν κορυφαίο - πολύ κορυφαίο και πολυ τοπικιστή πολιτικό με ίδιο αρχικό γράμμα (...) και τότε θα γίνει "ο σεισμός της Αρκούδας" που θα έλεγε ο Παύλος Πολλάκης..
Κλείνει η παρένθεση και επανερχόμαστε στη διαφθορά.
                                             Ο δικηγόρος Σ. και ο πολιτικός Σ.
Τι θα πρέπει να ακολουθήσει την αποκάλυψη για το ένα εκατομμύριο του Τσουκάτου;
Ερευνα και απο το ΣΔΟΕ και απο τη Δικαιοσύνη.
Οι ελεγκτικές αρχές στον κατάλογο των 582 Ελλήνων που ψάχνουν για μεγάλα ποσά στο εξωτερικό έχουν οπωσδήποτε τον Κωσταντίνο Φρουζή της ΝΟΒΑΡΤΙΣ και ένα άλλο ΠΟΛΙΤΙΚΟ στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με θητεία στο Νηογνώμονα, με σκάνδαλα μεγάλα εκεί, με καταδίκες και αθωώσεις και με θητεία στα τραπεζικά παραμάγαζα του ΠΑΣΟΚ.
Image result for ΦΡΟΥΖΗΣ
Μάλιστα το στέλεχος αυτό όταν είχε μεγάλες δίκες για μεγάλα κόλπα βρήκε Ελληνα μεγαλοδημοσιογράφο γνωστό για την παρουσία του στη λίστα Λαγκάρτ, σε βίλες στο εξωτερικό και σε κόλπα με δήθεν απειλές απο "κακούς". Στο κρίσιμο διάστημα με τις δίκες αυτός ο μεγαλοδημοσιογράφος έκανε ένα δακρύβρεχτο πρωτοσέλιδο για την "κακιά" 17 Νοέμβρη που απειλεί αυτό το αγλάϊσμα των σκανδάλων και της ηγετικής καμαρίλας του ΠΑΣΟΚ.
Με τέτοια τριαντάφυλλα και εφοπλιστές που ακούγονται τα τελευταία χρόνια σε μεγάλα κόλπα είναι εμπλουτισμένος ο κατάλογος αυτός.
Πολλοί ισχυρίζονται ότι τα χρήματα που έχουν είναι νόμιμα. Πιθανόν. Είναι όμως και περιπτώσεις κρατικοδίαιτων και τραπεζοδίαιτων στελεχών, τα οποια πρέπει να εξηγήσουν που βρήκαν τόσο πλουτισμό.
Image result for ΝΟΒΑΡΤΙΣ
Η έρευνα αυτή μπορέι να αναδείξει και πρόσωπα που διαχειρίζονταν κεφάλαια και πρόσωπα που εμφανίζονταν ως αφανείς χρηματοδότες κομμάτων.
Στην περίπτωση Τσουκάτου η έρευνα προφανώς θα αφορά το "πόθεν έσχες" του ίδιου.
Πόσα χρήματα είχε οταν εμφανίστηκε στην πολιτική σκηνή;
Το "πόθεν έσχες" που δήλωσε και το οποίο δημοσιεύουμε είναι γεμάτο με ομόλογα και αγορά ενός αυτοκινήτου 4 χιλιάδων κυβικών, έναντι ευτελούς ποσού...
Image result for ΖΗΜΕΝΣ
Θα πρέπει να ερευνηθεί ποιός ακριβώς από τη ΖΗΜΕΝΣ με ποιόν ακριβώς συμφώνησε την καταβολή του ενός εκατομμυρίου και πότε ακριβώς το έμαθε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Σημίτης μαζί με τα αρμόδια οικονομικά όργανα.
Θα πρέπει να ερευνηθεί πότε και πως ακριβώς έγινε η εγγραφή του ποσού και αν δεν έγινε με ποιού ακριβώς έγκριση δεν έγινε.
Υστερα πρέπει να ερευνηθεί ποιές δουλειές είχε πάρει η ΖΗΜΕΝΣ διάστημα ΠΡΙΝ την καταβολή και ποιές ακριβώς πήρε μετά την εγγραφή.
Αυτό έχει τεράστια σημασία για να διαπιστωθεί πόσο αγαθός και άσχετος με αυτά ήταν ο κ. Σημίτης.
Στη σημερινή επικαιρότητα έχει επίσης τεράστια σημασία.
Ο πρωην πρόεδρος της ΖΗΜΕΝΣ Γερμανός Κουτσενρόϊτερ προσπαθεί απελπισμένα, αφού πιά έχει ομολογήσει και έχει καταδικαστεί στη Γερμανία να έρθει στην Ελλάδα να καταθέσει όσα γνωρίζει.
Image result for Κουτσενρόϊτερ
Όμως δεν έρχεται γιατί οι ελληνικές αρχές τον απειλούν με φυλακή διότι του έβγαλαν με διάτρητο νομικό λόγο ένταλμα σύλληψης.
Αυτό το ένταλμα πρέπει να εκτελεσθεί και να κλειστεί στη φυλακή ΠΡΙΝ οδηγηθεί στον ανακριτή για κατάθεση.
Εχει τεράστια σημασία ότι το ένταλμα αυτό βγήκε με τα γνωστά κόλπα περί της πραγματικής διαμονής.
Με ένα δικαστικό έγγραφο οι αρχές μας αναγνωρίζουν ότι το στέλεχος της ΖΗΜΕΝΣ το εκπροσωπούσε ο Ελληνας δικηγόρος του.
Με άλλο δικαστικό έγγραφο οι ίδιες αρχές λένε ότι δεν τον εκπροσωπούσε ο δικηγόρος του και άρα δεν είχε σταθερή διεύθυνση κατοικίας.
Με εντελώς ίδιο σκεπτικό ο ίδιος εισαγγελέας Εφετών Κωσταρέλλος προτείνει να διατηρηθεί το ένταλμα και δείχνει πολύ αυστηρός και τυπολάτρης.
Αυτή η αυστηρότητα όμως έχει ως αποτέλεσμα να μην έρχεται στην Ελλάδα ο Κουτσενροίτερ να καταθέσει και δείχνει να παρακαλεί τη δικαιοσύνη μας να ακυρώσει το ένταλμα για να τη βοηθήσει στις έρευνές της αφού ομολόγησε την εμπλοκή του στο σκάνδαλο.
Image result for φακελοι ζημενσ
Ποιός οφελείται από την μη προσέλευση του Γερμανού;
Προφανώς αυτοί που δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα;
Μια απο αυτές τις υποθέσεις είναι και το εκατομμύριο προς το ΠΑΣΟΚ.
Ποιός θα τα έλεγε καλύτερα απο τον επικεφαλής της ΖΗΜΕΝΣ για το σκάνδαλο χρηματοδότησης του ΠΑΣΟΚ και για τα πιθανά ανταλλάγματα προς τη ΖΗΜΕΝΣ;
Ποιός άλλος εκτός αυτού θα έλεγε αν πήραν χρήματα κι άλλοι και δεν τα έδωσαν όλα στο βωμό του Κόμματος;
Ποιός κυβερνά αυτή τη χώρα που θα έλεγε και ο Καραμανλής, με δεδομένο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήθελε πολύ να λάβει μια τέτοια κατάθεση του Γερμανού-αφεντικού της ΖΗΜΕΝΣ που ομολογεί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου