Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Η φυσική θεραπεία που σώζει ζωές! Ιδανική για τον καθαρισμό των αρτηριών μπορείτε να την φτιάξετε με 3 υλικά

Σήμερα, θα αποκαλύψουμε τα συστατικά από μία παλιά Γερμανική συνταγή που καθαρίζει τις αρτηρίες και σταματάει την οστεοπόρωση. Εκτός από αυτά, περιέχει κάποια πολύ δυνατά φυσικά συστατικά που θα βοηθήσουν τον οργανισμό σας συνολικά.

Συστατικά:

1 μικρό κομμάτι από ρίζα τζίντζερ
4 λεμόνια με τη φλούδα (βιολογικά αν πιθανό)
4 μεγάλες σκελίδες σκόρδου
2 λίτρα νερό


Οδηγίες παρασκευής:

Πλύντε το λεμόνι και το τζίντζερ, κόψτε τα σε κομμάτια και βάλτε τα στο μπλέντερ. Στη συνέχεια, ξεφλουδίστε το σκόρδο και βάλτε το και αυτό στο μπλέντερ. Χτυπήστε τα καλά και βάλτε το μίγμα σε ένα μπολ.

Προσθέστε νερό και βάλτε το να ζεσταθεί. Βγάλτε το από τη φωτιά λίγο πριν βράσει και αφήστε το να κρυώσει.



Χρήση:

Θυμηθείτε να ανακινήσετε καλά το δοχείο με το μίγμα πριν κάθε χρήση. Πίνοντας μισή κούπα από αυτό το μίγμα σε άδειο στομάχι, 2 ώρες πριν κάθε γεύμα, θα δείτε θαύματα. Εάν θέλετε, μπορείτε να επαναλάβετε τη θεραπεία άλλη μια φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου