Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ.ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙΝΕ ΤΗ ΜΟΡΙΑ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ. ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ - ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ


Επέμβαση των δυνάμεων της αστυνομίας με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης – Επιχείρηση της πυροσβεστικής για την κατάσβεση πυρκαγιών που έχουν ανάψει  Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας από λαθρομετανάστες και λαθροπρόσφυγες...
που σύμφωνα με πληροφορίες διαμαρτύρονται για τον εγκλωβισμό τους στη Λέσβο.     Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας επενέβησαν μέσα στον καταυλισμό, ρίχνοντας χειροβομβίδες κρότου και λάμψης προκειμένου να αποκαταστήσουν την τάξη.  Επίσης από τις 19.30 επιχειρεί και η πυροσβεστική, αφού μέσα στον καταυλισμό υπάρχουν εστίες φωτιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου