Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018


Η αγωνία κάθε στιγμή μεγαλώνει για τα δικά μας παιδιά που βρίσκονται στις φυλακές της Τουρκίας και οι πολιτικοί της κυβέρνησης, αλλά και της κοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης κάνουν «ντόλτσε βίτα». Το παίζουν υπουργοί, βουλευτές, πρωθυπουργός, πρόεδροι κομμάτων, αλλά το μόνο που δεν είναι και δεν το παίζουν κιόλας είναι πατριώτες. Ένα σάπιο πολιτικό σύστημα, σκουπίδια της πολιτικής, άσχετοι και
βολεμένοι, παραμένουν στις θέσεις τους σα να μην κινδυνεύουν τα δικά μας παιδιά, η δική μας Πατρίδα. Ένα πολιτικό καθεστώς που εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα, εχθρικά για την ζωή του λαού μας κέντρα. Είναι μια υπαλληλική κυβέρνηση άλλων χωρών και βεβαίως όχι της Ελλάδας. Είναι πολιτικοί απατεώνες, είναι πολιτικοί προδότες. Είναι ότι τελευταίο διαθέτει η Ελλάδα και καμία σχέση δεν έχει την πλειοψηφία των Ελλήνων και των Ελληνίδων.Αυτό δυστυχώς δεν το συναντά κανείς μόνο στην σημερινή κυβέρνηση, αλλά σε όλα τα κόμματα της Βουλής σήμερα, είτε συνολικά, είτε ατομικά. Και δεν υπάρχει καμία άλλη λύση από το να απαλλαγούμε απ’ αυτούς όσο το δυνατόν συντομότερα. Ζούμε τις σκοτεινότερες ώρες ως Έθνος. Από παντού επιθέσεις οικονομικές και εξαρτήσεις Εθνικές. Είναι η χώρα μας υπό την κατοχή κατώτερων ανθρώπων, άθεων και απάτριδων. Σε κάθε τομέα η σήψη είναι εμφανέστατη. Κοινωνία, πολιτική, πρόσφατα ποδόσφαιρο. Παντού μια απούσα κυβέρνηση με μια υπόδουλη αντιπολίτευση που δεν μιλά, δεν σκιάζεται με όσα συμβαίνουν, δεν αντιδρά, αντιθέτως ανέχεται σαν η ίδια να γνωρίζει πως όταν έρθει στην θέση της και πάλι τα ίδια θα κάνει. Βιώνουμε ένα πολιτικό αδιέξοδο, ένα Εθνικό αδιέξοδο, ένα κοινωνικό αδιέξοδο που οφείλουμε να σταματήσουμε χωρίς χάσιμο χρόνου.Πρέπει να τους εμποδίσουμε να ξεπουλήσουν ότι απέμεινε εδώ και τώρα. Μετράμε ήδη ήττες στην Διπλωματία, αύριο θα μετρήσουμε και απώλειες Εδαφών, Θάλασσας και Αέρα. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε όλες οι πατριωτικές δυνάμεις να υλοποιούν ανθελληνικά σχέδια. Δεν πρέπει να δώσουμε άλλο χρόνο ανοχής. Η Εθνική πορεία μας είναι μόνο Αντίσταση και Ανατροπή. Η Ελλάδα πρέπει και θα επιστρέψει στα χέρια των Ελλήνων και των Ελληνίδων. Όχι άλλη Εθνική ταπείνωση, Όχι άλλος θάνατος στις ζωές μας. Η Ελλάδα ήδη με την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ είναι υπό κατοχή. Μια κατοχή που προέκυψε μετά το Δημοψήφισμα και την αντιλαϊκή μετατροπή του Όχι σε Ναι. Ο συμβιβασμός η δουλοπρέπεια έγιναν η καθημερινότητα της κυβέρνησης αυτής εδώ και πλέον των τριών χρόνων. Το δυνατό ‘Όχι του Ελληνικού λαού έγινε Ναι σε όλα με μοναδικό στόχο την παραμονή τους στην εξουσία, μετατρέποντας το πολίτευμα μας από Δημοκρατία σε Σταλινική Δικτατορία.
Η ώρα έφτασε. Αντίσταση – Ανατροπή.
Οι Εθνικές εκλογές είναι η μόνη οδός που θα οδηγήσει τις εξελίξεις στην απελευθέρωση της χώρας μας και της ζωής μας.
Ο διακοσμητικός Πρόεδρος της Δημοκρατίας μέρος δυστυχώς του σάπιου πολιτικού συστήματος πρέπει να αναγκαστεί από τον ίδιο τον λαό σε παραίτηση.
Η κυβέρνηση να φύγει και οι Έλληνες – οι Ελληνίδες να πάρουν την Πατρίδα στα χέρια τους.
Δεν πάει άλλο.
Ξεσηκωμός – Αντίδραση – Ανατροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου