Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Ποιός να είναι αυτός άραγε δίπλα στον Φρουζή; Τον ξέρει κάποιος; ΦΩΤΟ


Χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες στα κοινωνικά δίκτυα με κάποιες φωτογραφίες που εμφανίζουν τον πρώην ισχυρό άνδρα της Novartis Φρουζή παρέα με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος «ασχολήθηκε» (επισταμένως) με τα φάρμακα, τις τιμές τους, άρα και με την Novartis...
κατά την διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο Υγείας.
Επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ βεβαίως, βεβαίως…

Δείτε τι γίνεται στο Twitter

Μπορεί κάποιος που γνωρίζει φωτοσοπ να σβήσει τον κύριο αριστερα, γιατι εχει βγει πολυ ωραίος ο υπουργός και θέλουμε να βάλουμε τη φωτό στο facebook;

Λιμενικό Σώμα


- Υπουργέ μου σε ευχαριστώ που δεν έβγαλες δελτίο τιμών το 2015.
- Δε με είδες δε σε είδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου