Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

ΤΣΥΡΙΖΑ. Απο τις γιάφκες των ΕΞαχρείων στην πολυτέλεια 5 αστέρων στις σουίτες του Ρόδος Palace. ΦΩΤΟ

Στιγμές χαλάρωσης στο πολυτελές ξενοδοχείο Rodos Palace της Ρόδου για 19 Υπουργούς και Υφυπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, 10 Γενικούς Γραμματείς και 150 συμβούλους, γραμματείς, κομματικά στελέχη, αιρετούς περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους. Όπως αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η "Εστία"...

τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα έχουν την καλύτερη δυνατή φιλοξενία στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο του Νοτίου Αιγαίου. Μέχρι την Τρίτη το βράδυ, που θα κλείσουν οι εργασίες του παραγωγικού συνεδρίου με ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, το μισό Υπουργικό Συμβούλιο και μεγάλο μέρος του κράτους έχει μετακομίσει στο φημισμένο ξενοδοχείο , απολαμβάνοντας τις εξαιρετικές ανέσεις του στα 160 δωμάτια που έχουν καταλύσει. 
Στο τέλος του συνεδρίου μάλιστα θα παρατεθεί προς τιμήν τους δείπνο στο "gourmet" εστιατόριο "12 νησιά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου