Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ



Μπρισάρντ:  Οι τρομοκράτες φτάνουν στην Ευρώπη με τουρκικά διαβατήρια  Σε δήλωση που έκανε ο ειδικός σε θέματα τρομοκρατίας Ζαν Τσάρλς Μπρισάρντ προς την επιτροπή για θέματα τρομοκρατίας του ευρωκοινοβουλίου, εστίασε στο ότι οι τζιχαντιστές εισέρχονται στην Ευρώπη με τουρκικά διαβατήρια....
  Σύμφωνα με την είδηση από την εφημερίδα Εξπρέςς, ο Μπρισάρ στην δήλωση που έκανε προς την επιτροπή, είπε πως πολλοί τζιχαντιστές που μπαίνουν στην Ευρώπη, εμφανίζονται ως τουρίστες και φέρουν τουρκικά διαβατήρια.  Ο Μπρισάρντ ανέφερε πως χώρες που  χρησιμοποιούνται από τους τζιχαντιστές για να αποκτήσουν πρόσβαση στην Ευρώπη είναι η Βουλγαρία και η Ουγγαρία.  ……………  Ο Μπρισάρντ συνέχισε ως εξής: ¨Στην Τουρκία υπάρχουν άτομα και οργανώσεις που αποκτούν πλαστά ή κλεμμένα διαβατήρια, εμφανίζονται ως τουρίστες και χρησιμοποιώντας αυτά τα διαβατήρια εισέρχονται στην Ευρώπη διαμέσου Βουλγαρίας ή Ουγγαρίας. Πρόκειται για μια εντελώς νέα ρότα εισόδου στην Ευρώπη.¨  Ο Μπρισάρντ είπε πως κάθε μια από τις χώρες πρέπει να εφαρμόσει αποτρεπτικά μέτρα και ότι σε αυτό το θέμα δεν μπορούν να εμπιστεύονται ¨μια κοινή πολιτική¨.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου