Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έσωσαν τον Πάνο Καμμένο από την άρση ασυλίας

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έσωσαν τον Πάνο Καμμένο από την άρση ασυλίας
Σανίδα σωτηρίας προσέφερε για μία ακόμη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ στον υπουργό εθνικής άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο. Συγκεκριμένα οι βουλευτές της πλειοψηφίας φρόντισαν έτσι ώστε να μην αρθεί η ασυλία του κ. Καμμένου μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που είχε καταθέσει ο Σταύρος Θεοδωράκης.
«Ο Θοδωράκης φορά μαύρη γραβάτα που έχασε τους εργολάβους-εκδότες ιδρυτές και χρηματοδότες του;» ήταν το tweet του κ. Καμμένου.
Η διάσωση του κ. Καμμένου από την κυβερνητική πλειοψηφία

έγινε υπό το επιχείρημα ότι πρόεδρος των ΑΝΕΛ, «τουίταρε» κατά την εκτέλεση των Υπουργικών του καθηκόντων και ως εκ τούτου δεν μπορεί να ακολουθηθεί η διαδικασία της άρσης βουλευτικής ασυλίας όπως ήταν το εισαγγελικό αίτημα αλλά αντιθέτως θα έπρεπε να ακολουθηθεί η διαδικασία του νόμου περί ευθύνης Υπουργών. Αυτή μάλιστα θα είναι η εισήγηση της επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής στην ολομέλεια.

Από την πλευρά της η αντιπολίτευση αντέδρασε έντονα μόλις αντιλήφθηκαν ότι η πλειοψηφία ετοιμάζεται για μία ακόμη φορά να διασώσει τον κυβερνητικό έτερο.

Αρκετοί βουλευτές ζήτησαν να έρθει ο κύριος Καμμένος στην επιτροπή για να για να ξεκαθαρίσει εάν ότι έκανε το έκανε κατά την άσκηση του υπουργικών καθηκόντων ωστόσο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ανένδοτοι!

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε το επιβεβαίωσαν και με 7 ψήφους υπέρ 4 κατά και ένα παρών η εισήγηση είναι ότι δεν παραπέμπεται! Υπενθυμίζεται ότι με ανάλογο σκεπτικό είχε διασωθεί και ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης έπειτα από μήνυση του Άδωνι Γεωργιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου