Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΣΚΑ! Επιτέθηκαν με πέτρες σε περιπολικό έξω από την ΑΣΟΕΕ -Συνδικαλιστές: «Είναι άβατο και η Μαυρομματαίων;»

Νέο περιστατικό βίας κατά αστυνομικών καταγγέλλει οργισμένα η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση το περιστατικό συνέβη την Τρίτη 17/4/2018. Δύο περιπολικά της Άμεσης Δράσης που κλήθηκαν να ελέγξουν σταθμευμένο δίκυκλο πίσω από την Α.Σ.Ο.Ε.Ε. (Μαυροματαίων και Χέυδεν) δέχτηκαν επίθεση με πέτρες και αντικείμενα από ομάδα αγνώστων με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στα υπηρεσιακά οχήματα.
«Είναι απαράδεκτο σε δημοκρατία η οποία ανήκει στον πολιτισμένο κόσμο και θέλει να λέγεται αστική να συμβαίνουν τέτοιου είδους περιστατικά, να μένουν αναπάντητα και μάλιστα να υποβαθμίζονται επικοινωνιακά. Ίσως πρέπει να είμαστε χαρούμενοι που οι συνάδελφοι δεν καταλήξανε με σπασμένα άκρα στο νοσοκομείο» τονίζει η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Προσθέτει πως έχει πάρα πολλές φορές αναφέρει ότι «όπου υπάρχει πανεπιστημιακό ίδρυμα ή κατάληψη κτιρίου η διέλευση υπηρεσιακού οχήματος κρίνεται επικίνδυνη για τους συναδέλφους» και διερωτάται:

«Είναι και η οδός Μαυροματαίων στις περιοχές που αποτελούν άβατα; Γιατί μέχρι χτες νομίζαμε ότι ήταν μόνο τα Εξάρχεια, ας μας απαντήσει η Πολιτεία».

Η ΕΑΣΥΑ σημειώνει ότι το περιστατικό αυτό δεν είναι το πρώτο και μάλλον δεν θα είναι το τελευταίο. «Η προσπάθεια ορισμένων μονίμως να υποβαθμίζουν αυτές τις καταστάσεις για επικοινωνιακούς και μόνο λόγους στρέφεται εναντίον τόσο των αστυνομικών όσο και των φορολογούμενων συμπολιτών μας. Αντιμετωπίστε επιτέλους ως πολιτικό σύστημα την Ελληνική Αστυνομία βάσει της πραγματικότητας και όχι βάσει ιδεολογικής προσέγγισης» καταλήγει η συνδικαλιστική οργάνωση.
Μοιράσου το:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου